Subscribe:

Blogger templates

Thursday, 25 December 2014

Rugi Tak Grab Sekarang!!!

Salam rindu dari kami di Cahayaimani. Setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada semua pengunjung yang masih sudi melawat blog kami. Sekian lama menyepi daripada menulis dek kerana kesuntukan masa. Tapi penjulan Shaklee tak pernah terberhenti sekalipun walaupun update blog jarang-jarang. Kami masih beroperasi seperti biasa.

Ok, Disember hampir ke penghujungnya. Tapi sempat lagi ni kalau nak order produk-produk yang sedang dalam promo bulan ni. Kami pengedar-pengedar Shaklee sangat berbesar hati dengan promo yang dilangsungkan oleh Shaklee bulan ni.. Bukan 1 produk, bukan 2, malah 3 sekaligus. 

Wow, bestkan. Lagi-lagi kepada sicantik yang mementingkan penjagaan tentang kecantikan dan kesihatan diri mereka. Masa ni la kalau nak borong pun kan. Dengar pulak hujung-hujung tahun ni ada bonus. Huh, lagi syok la nak membeli.

Tak pe, satu pelaburan untuk menjaga kesihatan dan kecantikan diri. Hasilnya berbaloi-baloi. Ok, jom tengok poster kat bawah ni. Semua tentang promo bulan Disember ni.

  Promosi 1: Vitamin E dan C buy 6 free 1.
Yang ni kalau nak beli boleh pakat dengan member-member, adik kakak, ibu anak. Kongsi ramai-ramai beli set ni dan harga akan jadi SANGAT MURAH. Jimat sangat.


Promosi 2: Buy 2  Get 5% Off.
Atau kalau tak ramai yang nak beli boleh beli sendiri-sendiri. 
Buat stock sendiri. Pun jimat habis.


Promosi 3: Buy 3 Free 1
Kalau yang nak kulit muka gebu gebas kan, boleh try collagen ni.
 Anda pasti akan nampak perubahan yang ketara lepas amalkan pengambilan collagen ni. Saya sendiri pernah cuba, tapi kene stop sebab pregnant. Maklum la makin berusia ni kan kolagen makin kurang. So, kita mesti nak juga jaga penampilan diri kan??Lagi-lagi untuk tatapan suami tercinta..hehe..

Bestkan promo bulan ni. Promo kecantikan plus kesihatan. Rugi uolls tak grab sekarang. Nak tunggu Shaklee buat promo untuk produk-produk ni lagi tak tau la bila kan. So, sementara masih sempat ni calling2 la saya. Insha Allah anda akan dapat secepat mungkin.

Ooo ya, lagi 1. Collagen ni akan dipertingkatkan mutu dan khasiatnya. So, Collagen takkan ada di pasaran sepanjang tahun hadapan. Siapa yang mengamalkan Collagen Powder, silalah beli banyak2 sikit, simpan stok. Nanti Collagen tak de, rindu merindu tau.. 

Untuk detail sila klik nama vitamin.

1) Vitamin C
2) Vitamin E
3) Collagen Powder


Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di:
Call/Sms/Whatsapp : 010-2314108
Add FB : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya.
Klik Like Fanpage : Cahaya Imani untuk info & tips kesihatan terbaru.

Konsultasi dan cara pemakanan akan diberikan.


* Penafian:  Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...