Subscribe:

Blogger templates

Wednesday, 15 October 2014

ESP Shaklee Milk-Booster Pilihan Ibu

ESP Shaklee bukanlah satu jenama asing lagi bagi masyarakat kita sekarang. Malah ia sering menjadi pilihan mereka di luar sana sebagai salah satu 'makanan tambahan' yang wajib diambil setiap hari bagi memenuhi keperluan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan, termasuklah saya. Kenapa ya?

Ini kerana setiap hidangan ESP Shaklee bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur dan 12 kali ganda susu. Ia juga rendah lemak. tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. Banyakkan khasiatnya?

ESP merupakan pilihan ramai ibu menyusu yang menghadapi masalah kekurangan susu badan sebagai salah satu 'jalan alternatif' untuk membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu. Ini kerana ESP terkenal sebagai 'milk-booster'..dan selagi konsep 'Demand & Supply' diteruskan selagi itulah ESP ini akan membantu dalam proses penghasilan susu ibu. Bagi saya ESP merupakan milk-booster nombor 1 saya.

Saya ambil ESP bukanlah semata-mata untuk banyakkan susu badan. Tetapi juga untuk membantu saya lebih cergas, lebih bertenaga dan lebih sihat. Memang letih bila anak kerap mengempeng, di samping sibuk menguruskan hal-hal rumahtangga. Jadi, bagi saya ESP memang banyak membantu. At least kalau tak sempat ambil makanan berat pun memadai dengan ESP dahulu sebagai alas perut dan ia mengenyangkan.

Ramai ibu yang telah mencuba dan mendapat kesan yang sangat positif. Jom tengok kejayaan mereka dalam testimoni di bawah ya.

Testimoni 1:
ESP Shaklee Milk-Booster Pilihan Ibu

Testimoni 2: 
ESP Shaklee Milk-Booster Pilihan Ibu

 Testimoni 3:
ESP Shaklee Milk-Booster Pilihan Ibu

Bagi ibu-ibu yang masih belum mencuba dan menghadapi masalah yang sama, jangan malu, jangan segan hubungi saya untuk pertanyaan lanjut. Insha Allah saya sedia membantu anda.

Call/Sms/Whatsapp : 010-2314108
Add FB : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya.
Klik Like Fanpage : Cahaya Imani untuk info & tips kesihatan terbaru.

Konsultasi dan cara pemakanan akan diberikan.0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...