Subscribe:

Blogger templates

Thursday, 16 October 2014

Berbaloi Pantang Dengan Vitamin Shaklee!!!

"Badan sangat selesa. Lepas operation dah cergas. Susu sangat meriah. Sekali pump boleh dapat 14oz. 1 hari boleh simpan 24oz. Deep freezer dah nak penuh walaupun baru 29hari..."- Puan Shima Samad.

" Ok jugak set ni, tak da sakit-sakit macam anak pertama dulu. Rambut pun tak luruh, pinggang pun tak sakit langsung, kira cergas la..." - Puan Su.

Eh, betul ke ni? Ke sekadar nak lakukan produk? Tak lah..ini memang testimoni mereka yang mengambil Set Bersalin Shaklee. Bukan saja mereka yang rasa malah saya sendiri turut merasakannya.

Alhamdulillah dalam tempoh berpantang saya tetap bertenaga dan cergas. Yang bestnya part luka cepat baik. Memang tidak dapat dinafikan lagi. Bukan setakat badan je bertenaga malah penghasilan susu ibu pun sangat meriah. Rezeki anak dapat menyusu sepenuhnya susu ibu. Alhamdulillah.

Set ini terus boleh diambil walaupun ibu melahirkan secara pembedahan. Dan dengan  kehadiran Zinc Complex yang berfungsi seperti ikan haruan sangat membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas pembedahan ataupun kelahiran normal.

Bimbang jika anak jaundis??
Walaupun anak jaundis ibu tetap boleh mengambil vitamin-vitamin ini kerana ia bukanlah berasaskan jamu. Ia merupakan vitamin yang diproses secara semulajadi tanpa sebarang pewarna,  perisa tiruan dan tanpa bahan pengawet digunakan. Sekiranya baby anda jaundis berikan susu ibu sekerap mungkin supaya bilirubin dapat dikumuhkan kedalam najis dan tahap bilirubinnya cepat menurun. Insha Allah.

Jom tengok testimoni mereka.

Testimoni 1: "Badan selesa, Cergas lepas operation, Susu meriah.."



Testimoni 2: "Bertenaga, Susu banyak, Luka cepat baik.."


Testimoni 3: "Rambut tak luruh, Tak sakit macam anak pertama, Pinggang tak sakit, Luka cepat baik.."



Ibu-ibu yang masih tercari-cari set berpantang yang sesuai saya sangat-sangat syorkan anda mencuba Set Bersalin Shaklee. Nak tau lebih detail tentang set ini sila klik SINI. 


Sebarang pertanyaan boleh hubungi di sini:
Call/Sms/Whatsapp : 010-2314108
Add FB : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya.
Klik Like Fanpage : Cahaya Imani untuk info & tips kesihatan terbaru.

Konsultasi dan cara pemakanan akan diberikan.




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...