Subscribe:

Blogger templates

Tuesday, 5 August 2014

Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

Wah..dasyat tajuk tu..Hamil dengan GLA Complex Shaklee!!! Itu semua usaha.Yang mengizinkan dan menjadikannya Allah SWT. Kita sebagai hamba tak boleh la nak duk diam je. Ada masalah kena selesaikan, sakit demam kena cari ubatnya. Kan memang kita digalakkan untuk berusaha, berdoa dan selebihnya kita serah pada-Nya.

Kali ini saya nak share berita gembira dengan anda semua. Lebih-lebih lagi bagi pasangan suami isteri yang tengah plan nak dapatkan cahayamata tu.

Si isteri kalau ada masalah kitaran haid yang tak teratur susah nak mengira waktu subur kan? Bila hormon tak stabil, kitaran haid pun ke laut la. Ada tu sekejap datang sekejap tak, ada pulak yang selang seminggu dah datang semula. Tu semua masalah hormon yang tidak seimbang. Itu juga petanda awal masalah kesuburan.

Apa kata cuba ambil GLA Complex Shaklee. Ramai yang dah cuba dan ramai juga dah berjaya hamil dengan kebesaran Allah SWT. Jom kita tengok pengakuan mereka.

Testimoni 1: Berjaya hamil selepas ambil GLA.


Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

Testimoni 2: Hamil setelah sebulan mengambil GLA Complex.

Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

Testimoni 3: Hamil setelah sebulan mengambil GLA

Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

Testimoni 4: Penantian 4 tahun tak sia-sia

Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

Testimoni 5: Makan gla tak konsisten tapi dah ada isi, alhamdulillah

Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

Lain orang lain kesannya. Ada yang cepat ada yang lambat. Kalau lambat sikit dapat kesan yang positif jangan la give up. Usahala lagi. Mungkin belum masa Allah bagi lagi rezeki tu. Yang penting anda usaha.

Berminat nak cuba?
Call/sms/whatsapp di : 010-2314108 (jue)
Add Fb saya : Ummi Riana untuk direct chatting dengan saya
Pm kami di Fanpage : Cahaya Imani 
Konsultasi diberikan hanya untuk customer saya sahaja.

Penafian: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pembaca yang mengalami maslaah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...