Subscribe:

Blogger templates

Tuesday, 5 August 2014

Haid Tidak Teratur Dan Senggugut

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mood raya masih on tapi gagahkan juga menulis sedikit entri untuk kita kongsi bersama. Saya ingin sentuh sedikit tentang masalah haid yang tidak teratur.

Masalah ini kadangkala sedikit sebanyak ia turut mempengaruhi emosi dan menggangu rutin harian kita. Adakah anda salah seorang yang menghadapi masalah ini dan menderita akibat senggugut ketika datang bulan?

Jika ya, ada sesuatu yang kurang normal dalam tubuh badan anda. Kitaran haid bagi wanita normal selalunya dalam kiraan 28 hari bermula daripada hari pertama haid. Jika haid tidak teratur dan kadangkala 'on off' anda memerlukan suplemen untuk membantu memperbetulkan kitaran haid anda.. dan jangan sekali-kali memandang remeh masalah ini lebih-lebih lagi jika anda juga mengalami senggugut.

Suplemen apa yang sesuai? Semestinya GLA dan ESP. Gabungan keduanya sangat bagus untuk membantu anda mengawalatur kitaran haid anda dan mengatasi masalah senggugut. Namun jika budjet anda terhad, mulakan dengan GLA dulu.


GLA Complex:-
+ Membantu mengawalatur kitaran haid
+ Melegakan kesakitan ketika haid

+ Meningkatkan kesuburan
+ Melegakan tanda-tanda menopause


ESP:-
+ Kaya protein dimana ia merupakan makanan asas sel
+ Membantu pembentukan sel-sel baru yang sihat
+ Gabungan ESP + GLA memberikan kesan yang lebih CEPAT

Jom intai-intai testimoni pengguna.

Testimoni 1: Tak de dah period seminggu sekali.Haid Tidak Teratur Dan Senggugut

Testimoni 2: Period dah teratur. Period on time datang tiap bulan


Haid Tidak Teratur Dan Senggugut

Testimoni 3: Kalau dulu period pain skala 7/10 sekarang dah 3/10. Senggugut kurang lepas consume GLA.
Haid Tidak Teratur Dan Senggugut

Testimoni 4: Kitaran haid dah stabil. Senggugut juga dah hilang


Haid Tidak Teratur Dan Senggugut
Lagi banyak testimoni di SINI.

Alhamdulillah, kita kena ikhtiar. Jika anda remaja, ketidakstabilan haid mungkin merupakan gangguan hormon..namun jika dibiarkan bimbang ia akan melarat hingga dewasa. Masalah haid tidak teratur merupakan petanda awal masalah kesuburan. Cuba cari ikhtiar yang terbaik. Dengan ESP dan GLA insha Allah membantu anda atasi masalah ini. Usah risau kerana suplemen ini tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya dan ianya natural.

Anda berminat untuk mencuba? Atau sekadar nak info lanjut?
Call/Sms/Whatsapp : 010-2314108
Like Fanpage : Cahayaimani

Anda ingin mencuba dan inginkan DISKAUN?Anda boleh pilih mana satu yang anda inginkan.

1) Mendaftar sebagai ahli Shaklee dan nikmati diskaun bagi setiap produk yang dibeli dan berpeluang mendapat CASH BONUS dan lain-lain lagi.

2) Like page Cahayaimani dan pm kami untuk sebarang pertanyaan dan info berkenaan produk yang sesuai mengikut budjet anda.

3) Buat pembelian di stokis Shaklee berhampiran anda dengan menggunakan id saya. Sertakan invois pembelian untuk dapatkan konsultasi dari pihak kami selepas anda membuat pembelian. 
Nama penuh: Juliza Berahim, Shaklee Id: 923991

Penafian: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pembaca yang mengalami maslaah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...