Subscribe:

Blogger templates

Wednesday, 13 August 2014

Hilang 15Kg Dengan ESP, Alfalfa Dan Lecithin

Salam semua. Entri kali ini berkisarkan tentang kurus. Ramai yang inginkan badan yang kurus dan langsing selepas bersalin. Tak dapat turun banyak turun sikit pun jadilah kan? Tapi kalau dapat bentuk badan macam time anak dara dulu confirm puas hati...Hehe..

Apa yang perlu anda buat adalah cekalkan hati bahawa anda ingin turunkan berat badan. Jangan cepat tergoda dengan pelbagai makanan yang terhidang. Sentiasa ingatkan diri anda bahawa anda ingin mencapai target tertentu. Kawal nafsu makan anda. Elakkan mengambil makanan yang berminyak, makanan manis, air berkarbonat dan sebagainya. 

Atau anda boleh juga cuba petua ni..gantung baju yang tak muat nak pakai tu dalam bilik..lepas tu tengok hari-hari..sambil-sambil tu cakap je dengan diri sendiri "tak lama lagi aku boleh pakai baju ni"..Itu pun salah satu cara untuk memotivasikan diri jugak tu. Cubalah, mana tau berhasil.

Ok, jom tengok kisah kejayaan mereka yang telah mengamalkan ESP, Alfalfa dan Lecithin. Jangan terkejut kerana tak lama lagi anda juga akan jadi seperti mereka. Insha Allah.

Cerita 1: Selepas 3 minggu penggunaan berat badan turun, susu badan banyak & kulit halus, licin dan gebu.
Berat Badan Turun Dengan Esp, Alfalfa & Lecithin

Cerita 2: Hilang 15kg dengan ESP, Alfalfa & Lecithin
Berat Badan Turun Dengan Esp, Alfalfa & Lecithin

Cerita 3: Biar gambar berbicara

Berat Badan Turun Dengan Esp, Alfalfa & Lecithin

Alhamdulillah, mereka berjaya dapatkan berat badan yang diidamkan. Extra bonus kan kulit jadi cantik, halus dan gebu. Bagi ibu-ibu menyusu, jangan risau susu badan merudum. Kerana ESP dan Alfalfa turut dikenali sebagai milk-booster atau penggalak susu. Asalkan konsep penyusuan tetap dipatuhi. Selamat mencuba!!

Macam mana nak dapatkannya? Jom hubungi saya.

Call/Sms/Whatsapp: 010-2314108 (Jue)
Add Fb : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Klik Like Fanpage : Cahaya Imani untuk dapatkan info-info terbaru

Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan saya sahaja.

Penafian: Segala penulisan tentang produk ini bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Jika pembaca mengalami masalah kesihatan digalkkan mendapatkan khidmat nasihat pakar kesihatan.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...