Subscribe:

Blogger templates

Saturday, 23 August 2014

Alfalfa Tingkatkan Penghasilan Susu

Alfalfa Tingkatkan Penghasilan SusuSusu merudum ditengah bulan? Nasihat saya jangan biarkan. Do something!!!.. Kalau budjet terhad ditengah bulan nak beli supplement, cuba cari alternatif lain.

Banyak makanan yang boleh diambil bagi menggalakkan penghasilan susu ibu. Contohnya kurma, halba yang direndam dalam air panas, lobak putih atau apa-apa yang membantu. At least do something. Jangan terus biarkan. Nanti susu makin hari makin drop...

Atau saya suggestkan 1 supplement yang bersesuaian dengan kekangan budjet ditengah-tengah bulan ni, iaitu Alfalfa Complex. Ramai ibu yang dah cuba dan hasilnya alhamdulillah memberangsangkan. Harga dah tentu mampu untuk dibeli walaupun budjet terhad di tengah bulan. Janji production susu tidak terus merudum.

Rm53 untuk 330 biji. Telan je alfalfa tu. Tak perlu nak rendam-rendam lagi macam halba tu. Simple, murah, cepat dan berkesan. Insha Allah lepas makan alfalfa 'cik b' cepat terasa bengkak. Saya juga mengalaminya. Masih tak percaya? Jom baca testimoni mereka.

Alfalfa Tingkatkan Penghasilan Susu

Alfalfa Tingkatkan Penghasilan Susu

Alfalfa Tingkatkan Penghasilan Susu

Alfalfa Tingkatkan Penghasilan Susu

Susu ibu merupakan makanan terbaik untuk bayi kerana mengandungi zat makanan dalam nisbah yang betul dan kandungannya berubah mengikut keperluan bayi itu sendiri.

Susu ibu merupakan anugerah tuhan yang tak terhingga, kerana susu ibu merupakan antibodi terbaik yang dapat melindungi bayi daripada serangan bakteria. Malah ada kes-kes yang telah membuktikan bahawa susu ibu mampu mengubati bayi yang sedang bertarung nyawa melawan penyakit. Dengan izin Allah, sembuh sepenuhnya. Sungguh hebat ciptaan Allah. Ganjaran yang diberikan juga sangat besar. Beruntunglah si ibu. 

Apa lagi kita fikirkan, jom grab nikmat dan kurniaan Allah ni wahai ibu-ibu semua. Cara bagaimana terserah pada anda. Janji selagi mampu berilah yang terbaik untuk mereka. Supplement hanyalah salah satu cara untuk memastikan penyusuan anda berjaya. Jika mereka berjaya, pasti anda juga boleh berjaya.

Berminat untuk mencuba?

Hubungi saya di:

Call/Sms/Whatsapp : 010-2314108
Add FB : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya.
Klik Like Fanpage : Cahaya Imani untuk info-info terbaru.

Beli Alfalfa konsultasi penyusuan percuma untuk anda.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...