Subscribe:

Blogger templates

Wednesday, 4 June 2014

Offer Bulan Jun 2014

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Pejam celik pejam celik dah pun masuk bulan Jun. Kita dah berada di pertengahan tahun 2014. Macam sekejap je masa berlalu kan?? 

Bercerita tentang offer tengah tahun ni Shaklee tawarkan Vitamin E. Buy 6 free 1..Jom pakat-pakat share dengan family..kawan-kawan untuk dapatkan Vitamin E bulan ni. Jimat sangat-sangat. Rugi tak grab bulan ni tau. Mana yang dah lama nak beli tu tapirasa mahal sangat jom ambik peluang sekarang untuk beli time tengah offer camni. Insha Allah berbaloi.

Hah, Vitamin E bukan hanya untuk kecantikan semata-mata ye. Malah ia turut dikenali sebagai 'Vitamin Cinta'. Kenapa ia dipanggil Vitamin Cinta??? Ini adalah kerana Vitamin E ini membantu dalam meningkatkan kualiti hubungan suami isteri. Nak info lanjut???Nak tau lebih detail tentang Vitamin E??Meh Pm saya kita sembang-sembang.

Fb saya: Ummi Riana

Offer Bulan Jun 2014




  Best regards,

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...