Subscribe:

Blogger templates

Wednesday, 25 June 2014

Cergas Dan Bertenaga Sepanjang Ramadhan

Alhamdulillah, tak lama je lagi kita akan bertemu Ramadhan, bulan yang penuh barakah. Pasti ramai umat manusia menanti-nantikan bulan mulia ini. Semoga kita diberi kesempatan hendaknya, Insha Allah.

Tahun ni merupakan tahun ke-2 saya berpuasa dengan Shaklee. Semestinya lebih cergas, bertenaga dan tak mudah letih. Maklumla berpuasa sambil menyusukan anak, memang mencabar.

Antara rahsia untuk saya kekal bertenaga dan cergas sepanjang hari ialah dengan mengambil supplement ni:-

1) Vita-Lea - Pelengkap nutrisi untuk pastikan badan tidak mudah letih dan kekal bertenaga.
2) Vitamin C - Membantu meningkatkan sistem imunisasi supaya tak mudah demam, selsema atau dijangkiti penyakit.
3) ESP - Semestinya Esp pilihan saya kerana mengelakkan rasa sakit dibahagian ulu hati (maklum la saya kan gastrik), membantu proses penyusuan saya, dan yang bestnya rasa lapar tu kurang berbanding tak ambil Esp sebelum ni.
4) Performance Drink (PD) - Minuman tenaga untuk memberikan saya tenaga agar kekal cergas sepanjang hari serta mengelakkan dari berlakunya dehidrasi. Maklum la, puasa-puasa ni minum air pun kurang kan.

Alhamdulillah, supplement-supplement ni banyak membantu saya. Anda bagaimana?Apa kata buat persediaan berpuasa dengan Shaklee. Hubungi saya untuk tahu mana supplement terbaik mengikut keperluan dan budjet anda. 

Juga boleh diambil oleh seisi keluarga. Anak-anak yang baru nak belajar puasa tu pun boleh. At least tak de la lembik sangat anak-anak tu nanti. Lagi-lagi bila time balik dari sekolah.

Jom tengok pengakuan mereka ni ya. Mereka jatuh cinta dengan Shaklee. Bukan sahaja ibadah puasa dipermudahkan malah bekalan susu untuk si manja pun tetap lancar.

Cergas Dan Bertenaga Sepanjang Ramadhan

Cergas Dan Bertenaga Sepanjang Ramadhan

Cergas Dan Bertenaga Sepanjang Ramadhan

Cergas Dan Bertenaga Sepanjang Ramadhan



Untuk mencuba, Anda boleh hubungi saya di:
Call/Sms/Whatsapp: 010-2314108
Add & PM FB : Ummi Riana
Emel: julizaimani@gmail.com


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...