Subscribe:

Blogger templates

Friday, 28 March 2014

Hebatnya ESP Shaklee!!

Hebatnya ESP!!!Wah...kenapa ESP HEBAT?? Dah berulang kali saya katakan ESP ni memang salah satu HOT ITEM Shaklee...Lagi-lagi bila ada promosi memang ramai yang akan memborong...Buat stok katanya..Itu kalau mereka yg ada budjet besar la kan..Tapi x pe...yg budjet tak besar, walaupon bukan bulan promosi insha Allah anda juga dapat mencuba..harga??Insha Allah terbaek untuk anda ya.

Ok, rata-rata dah tau kebaikan ESP kan??Ok jom sy tunjukkan pada anda sendiri testimoni mereka yang mengamalkannya. Produk yg sama cuma situasi dan masalah saja yang berbeza. 

Situasi 1: Nak CANTIK & KURUS. Mengamalkan ESP daripada sebelum berkahwin sehingga bergelar ibu demi memastikan beliau sentiasa cergas, sihat dan cantik. Bukan itu sahaja, banyak manfaat yang diperolehi Puan Ayu berkat pengambilan ESP secara istiqamah. Alhamdulillah. Jemput baca testimoni beliau ya.

Hebatnya ESP Shaklee!!

Situasi ke-2: ALLERGIC. Mengalami masalah allergic. Allergicnya bertambah teruk jika tersalah makan. Tapi sekarang, alhamdulillah dengan mengamalkan ESP allergic pada kakinya beransur pulih.

Hebatnya ESP Shaklee!!
Hebatnya ESP Shaklee!!

Situasi ke-3: UBAN DAH TAK DE!!..Pn. Shafaf ni baru perasan uban die dah tak de. ESP kan membantu membaiki pigmentasi..masalah rambut beruban..kesan penuaan.....dan lan-lain lagi..

Hebatnya ESP Shaklee!!

Situasi ke-4: Kulit anak HALUS, MULUS & SUSAH LEKAT RUAM..Pendek kata ESP bukan hanya memberi kesan positif kepada ibu, malah bagi anak-anak yang breastfeed 2 pun akan dapat kesan positif jugak. Bonus kan..

Hebatnya ESP Shaklee!!

Situasi ke-5: Dalam 1 BULAN TURUN 10KG!!!Dasyat..Boleh ke caya??Nah, baca sendiri testimoni Puan Zaleha ni ya..Ada tak yg teringin nak jadi macam asben Puan Zaleha ni??? Jom la cuba
Hebatnya ESP Shaklee!!

Alhamdulillah...dah sampai penghujungnya entri kali ni..dah baca kan testimoni mereka sendiri?Mereka mengamalkan ESP  untuk tujuan tertentu..Tapi dalam masa yang sama mereka juga dapat hasil yang lain...hasil yg positif lak tu...Kire BONUS la 2 kan???

Ada yang nak cuba???Jom hubungi saya di >>> 
FB: Ummi Riana untuk direct chatting
Fanpage : Like Cahayaimani untuk tawaran hebat
Wa/Call/Sms/ : 0102314108
Emel : julizaimani@gmail.com



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...