Subscribe:

Blogger templates

Tuesday, 11 March 2014

ESP Shaklee Merawat Allergic

Alhamdulillah..Sangat seronok dan teruja nak share 1 testimoni hebat dengan anda semua tentang keberkesanan ESP dalam membantu merawat allergic. Puan Nad mengalami masalah kaki yang allergic. Lagi-lagi bila dia tersalah makan, menjadi-jadi allergicnya tu. Alhamdulillah, ESP dapat membantu Puan Nad mengatasi masalah allergic tersebut. Semuanya dengan izin Allah.

Jom kita tengok bagaimana ESP membantu.
  • ESP merupakan minuman yang mengandungi protein terbaik dan lengkap untuk keperluan kesihatan tubuh.
  • Mengandungi 9 asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh badan.
  • Disebabkan protein merupakan bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu badan serta komponen utama kepada hormon manusia, ia dapat membantu menghasilkan sel-sel kulit baru dengan cepat dan membaik pulih sel-sel yang telah rosak jika diamalkan secara konsisten. 
Real Testimoni daripada Puan Nad.
ESP Shaklee Merawat Allergic

ESP Shaklee Merawat Allergic

Alhamdulillah, berbezakan dari sebelumnya. Tetapi harus diingat kesan allergic/alahan atau penyakit kulit selalunya mengambil sedikit masa untuk benar-benar pulih. Puan Nad sendiri telah mengamalkan ESP selama beberapa bulan untuk pulih seperti ini.

Jadi jika anda atau orang-orang tersayang mengalami masalah seperti Puan Nad ini, di cadangkan mengambil ESP dengan penuh kesabaran ya. Jangan la bila amalkan sebulan lepas tu tak nampak kesannya terus give up. Kulit anda memerlukan sedikit masa untuk  proses penyembuhan, proses menghasilkan sel-sel baru dan merawat sel-sel yang telah rosak bergantung kepada tahap allergic itu. Insha Allah ESP dapat membantu anda merawat allergic anda.

Dan bagi mereka yang ada budjet lebih, eloklah di tambah Vitamin C dan Vitamin E untuk kesan yang lebih cepat dan baik. Namun, jika budjet terhad memadailah hanya dengan mengamalkan ESP. 

Berminat untuk mencuba sila:

♥ Hubungi saya di: 010-2314108 untuk sebarang pertanyaan.
♥ Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
♥ Like Fanpage saya: Cahayaimani untuk dapatkan promosi harga berpatutan

♥ Emel: julizaimani@gmail.com

* Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...