Subscribe:

Blogger templates

Friday, 28 March 2014

Hebatnya ESP Shaklee!!

Hebatnya ESP!!!Wah...kenapa ESP HEBAT?? Dah berulang kali saya katakan ESP ni memang salah satu HOT ITEM Shaklee...Lagi-lagi bila ada promosi memang ramai yang akan memborong...Buat stok katanya..Itu kalau mereka yg ada budjet besar la kan..Tapi x pe...yg budjet tak besar, walaupon bukan bulan promosi insha Allah anda juga dapat mencuba..harga??Insha Allah terbaek untuk anda ya.

Ok, rata-rata dah tau kebaikan ESP kan??Ok jom sy tunjukkan pada anda sendiri testimoni mereka yang mengamalkannya. Produk yg sama cuma situasi dan masalah saja yang berbeza. 

Situasi 1: Nak CANTIK & KURUS. Mengamalkan ESP daripada sebelum berkahwin sehingga bergelar ibu demi memastikan beliau sentiasa cergas, sihat dan cantik. Bukan itu sahaja, banyak manfaat yang diperolehi Puan Ayu berkat pengambilan ESP secara istiqamah. Alhamdulillah. Jemput baca testimoni beliau ya.

Hebatnya ESP Shaklee!!

Situasi ke-2: ALLERGIC. Mengalami masalah allergic. Allergicnya bertambah teruk jika tersalah makan. Tapi sekarang, alhamdulillah dengan mengamalkan ESP allergic pada kakinya beransur pulih.

Hebatnya ESP Shaklee!!
Hebatnya ESP Shaklee!!

Situasi ke-3: UBAN DAH TAK DE!!..Pn. Shafaf ni baru perasan uban die dah tak de. ESP kan membantu membaiki pigmentasi..masalah rambut beruban..kesan penuaan.....dan lan-lain lagi..

Hebatnya ESP Shaklee!!

Situasi ke-4: Kulit anak HALUS, MULUS & SUSAH LEKAT RUAM..Pendek kata ESP bukan hanya memberi kesan positif kepada ibu, malah bagi anak-anak yang breastfeed 2 pun akan dapat kesan positif jugak. Bonus kan..

Hebatnya ESP Shaklee!!

Situasi ke-5: Dalam 1 BULAN TURUN 10KG!!!Dasyat..Boleh ke caya??Nah, baca sendiri testimoni Puan Zaleha ni ya..Ada tak yg teringin nak jadi macam asben Puan Zaleha ni??? Jom la cuba
Hebatnya ESP Shaklee!!

Alhamdulillah...dah sampai penghujungnya entri kali ni..dah baca kan testimoni mereka sendiri?Mereka mengamalkan ESP  untuk tujuan tertentu..Tapi dalam masa yang sama mereka juga dapat hasil yang lain...hasil yg positif lak tu...Kire BONUS la 2 kan???

Ada yang nak cuba???Jom hubungi saya di >>> 
FB: Ummi Riana untuk direct chatting
Fanpage : Like Cahayaimani untuk tawaran hebat
Wa/Call/Sms/ : 0102314108
Emel : julizaimani@gmail.com



Sunday, 23 March 2014

Testimoni Vitamin E Shaklee

Vitamin E Shaklee merupakan vitamin E yang paling lengkap di pasaran. Iye ke??? Tak percaya??Vitamin E Shaklee digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta). Ia turut mengandungi 10mg selenium bagi tujuan penyerapan vitamin E secara menyeluruh. Tak nak cerita panjang, teruskan bacaan anda..hehe..

Apa kata pengguna kami???

Pengguna 1: Kulit Gebu..Alhamdulillah

Testimoni Vitamin E Shaklee

Pengguna 2: Lubang Parut Kurang.

Testimoni Vitamin E Shaklee

Pengguna 3: Lihat Perbezaan Kulit Beliau

Testimoni Vitamin E Shaklee

Pengguna 4: Kulit Tak Menggelupas dan Lembab

Testimoni Vitamin E Shaklee

Alhamdulillah...Rata-rata mereka sangat berpuas hati. Kalau nak lagi cantik, gebu,mulus boleh try set lengkap skin care Shaklee. Harga mampu milik dan yang penting anda akan berpuas hati. Ramai customer saya yang repeat order. Nak tau tentang Set Skin Care klik SINI.

Nak cuba?

♥ Hubungi saya di: 010-2314108 untuk sebarang pertanyaan.
♥ Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
♥ Like Fanpage saya: Cahayaimani untuk dapatkan promosi harga berpatutan

♥ Emel: julizaimani@gmail.com

* Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Tuesday, 11 March 2014

ESP Shaklee Merawat Allergic

Alhamdulillah..Sangat seronok dan teruja nak share 1 testimoni hebat dengan anda semua tentang keberkesanan ESP dalam membantu merawat allergic. Puan Nad mengalami masalah kaki yang allergic. Lagi-lagi bila dia tersalah makan, menjadi-jadi allergicnya tu. Alhamdulillah, ESP dapat membantu Puan Nad mengatasi masalah allergic tersebut. Semuanya dengan izin Allah.

Jom kita tengok bagaimana ESP membantu.
  • ESP merupakan minuman yang mengandungi protein terbaik dan lengkap untuk keperluan kesihatan tubuh.
  • Mengandungi 9 asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh badan.
  • Disebabkan protein merupakan bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu badan serta komponen utama kepada hormon manusia, ia dapat membantu menghasilkan sel-sel kulit baru dengan cepat dan membaik pulih sel-sel yang telah rosak jika diamalkan secara konsisten. 
Real Testimoni daripada Puan Nad.
ESP Shaklee Merawat Allergic

ESP Shaklee Merawat Allergic

Alhamdulillah, berbezakan dari sebelumnya. Tetapi harus diingat kesan allergic/alahan atau penyakit kulit selalunya mengambil sedikit masa untuk benar-benar pulih. Puan Nad sendiri telah mengamalkan ESP selama beberapa bulan untuk pulih seperti ini.

Jadi jika anda atau orang-orang tersayang mengalami masalah seperti Puan Nad ini, di cadangkan mengambil ESP dengan penuh kesabaran ya. Jangan la bila amalkan sebulan lepas tu tak nampak kesannya terus give up. Kulit anda memerlukan sedikit masa untuk  proses penyembuhan, proses menghasilkan sel-sel baru dan merawat sel-sel yang telah rosak bergantung kepada tahap allergic itu. Insha Allah ESP dapat membantu anda merawat allergic anda.

Dan bagi mereka yang ada budjet lebih, eloklah di tambah Vitamin C dan Vitamin E untuk kesan yang lebih cepat dan baik. Namun, jika budjet terhad memadailah hanya dengan mengamalkan ESP. 

Berminat untuk mencuba sila:

♥ Hubungi saya di: 010-2314108 untuk sebarang pertanyaan.
♥ Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
♥ Like Fanpage saya: Cahayaimani untuk dapatkan promosi harga berpatutan

♥ Emel: julizaimani@gmail.com

* Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Monday, 3 March 2014

Collagen Powder Shaklee

Semakin usia meningkat, kolagen di dalam badan semakin berkurangan. Pengurangan kolagen inilah yang menyebabkan pembentukan kedutan dan munculnya tanda-tanda penuaan lain, seperti:-
  • Kulit berkedut, kering dan melayut
  • Kuku rapuh dan tidak kukuh
  • Rambut gugur dan nipis
Semua orang akan mengalami kemerosotan semulajadi ini. Namun, ianya dapat diatasi dengan pengambilan supplement kolagen bagi menggantikan kolagen yang hilang serta dapat memelihara kecantikan kulit.

Bila usia semakin meningkat (>26 tahun) badan kita akan mengalami kekurangan kolagen sehingga 15% setiap tahun. Kolagen juga mudah dimusnahkan oleh keracunan dalam sistem badan ekoran amalan permakanan yang tidak sihat, stress, pencemaran, kesan pencemaran kosmetik, dan pewangi. Dan bila umur mencecah 40an hampir separuh kolagen akan hilang. Jadi bermulalah episod kesan-kesan penuaan datang seperti kedutan, hilang kelembapan, kulit kusam, jeragat, hilang keanjalan dan sebagainya.

Nak beli produk kecantikan tu pun kene tengok jugak kandungannya. Adakah ia berasakan bahan semulajadi atau mengandungi bahan kimia. Kene pilih betul-betul tau mana yang nak beli tu sebab takut ada kesan sampingan lain lagi susah kan?

Collagen Powder ShakleeOk, kalau kat sini sememangnya saya cadangkan ambil produk yang berasaskan bahan semulajadi la kan. Tak de la macam-macam naik kat muka nanti akibat alah dek bahan kimia (bagi mereka yang kulit sensitif). Ok, salah satu kolagen yang bagus dan selamat digunakan ialah Collagen Powder Shaklee.

Apa beza Collagen Shaklee dari brand lain?

Kolagen ni ada banyak jenis dan sumber. Ada yang daripada tumbuh-tumbuhan, haiwan, dan ikan. Kalau daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan harganya lebih murah tetapi penyerapan badan lambat dan kurang. Kalau kolagen daripada haiwan sumbernya daripada ayam, lembu dan babi. Susah sket nak bezakan mana halal mana haram.

Collagen Powder Shaklee pula merupakan kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Ikan merah dah tentu halal kan? Bahan-bahan lain termasuklah  ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B. Ia digabungkan untuk membantu meningkatkan keberkesanan kolagen dan menyokong kecantikan dari dalaman ke luaran. Collagen ni lengkap dengan vitamin C dan B yang sememangnya penting untuk pembentukan kolagen yang baru.


Kesan pengambilan Collagen Powder Shaklee selepas beberapa minggu.
  • Kelembapan kulit - Meningkat 90%
  • Kekasaran & Kekeringan – Berkurang 75%
  • Penampilan Keseluruhan – Meningkat 71%
  • Kelembutan & Kelicinan – Meningkat 69%
  • Keanjalan, Ketegangan & Elastisiti – Meningkat 55%
  • Ketebalan Rambut – Meningkat 54%
  • Seri wajah, Tona & Warna Kulit – Meningkat 50%
  • Garis-garis Halus & Kedutan- Berkurangan 18%
Bukan saja bahan-bahannya semulajadi malah ia halal dan telah mendapat kelulusan KKM. Boleh check ye kalau masih ragu-ragu.

      Sijil Halal Shaklee di SINI.

Cara amalkan Collagen Powder untuk hasil terbaik pula macam ni ya. Sangat senang.


1) Boleh bancuh dalam apa jua jenis minuman seperti jus, milo atau apa-apa minuman yang kita suka dan minum macam biasa. 

2) Boleh minum 1 paket sekaligus atau 1 paket untuk 3x minum.

Nak tengok testimoni??Klik SINI ya.

Ok, harga pasaran sekotak Collagen Powder 15 satchet ni RM298. Rasa macam mahal kan?
Kalau rasa nak jimat lagi ada cara untuk anda.

1) Join ahli dan bayar RM75 seumur hidup. Boleh kumpul point dan dapat harga ahli. Boleh dapat jugak CASH BONUS. Berminat? Pm saya ye untuk info pendaftaran ahli.


2) Beli di mana-mana cawangan Shaklee berhampiran anda menggunakan ID saya. Selepas pembelian sila berikan nombor invois untuk dapatkan penerangan tentang produk yang anda beli tu.


3) Atau nak lagi senang, tak nak keluar modal dan malas nak ke branch and boleh PM/sms/call/whatsapp saya ye. Harga terbaik untuk anda.

Shaklee ID: 923991
Juliza Berahim
010-2314108
Like fan page Cahayaimani untuk artikel2 menarik yang lain.


* Segala penulisan/testimoni Produk yang dikongsi ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.




Testimoni Collagen Powder Shaklee

Ok, ramai yang tengah survey-survey collagen mana yang nak beli kan? Jom tengok apa kata mereka yang dah pernah cuba collagen Shaklee ni. 

Testimoni 1: Parut pudar & jerawat tak ada lagi 

Testimoni Collagen Powder Shaklee

Testimoni ke-2: Rambut dah tak gugur lagi, Uban dah tak ada, Power rabun kurang.

Testimoni Collagen Powder Shaklee

Banyak kolagen yang berada di pasaran sekarang. Ada yang murah dan ada yang agak mahal, Ada yang berasaskan bahan kimia dan ada juga yang 100% bahan0bahannya dari sumber semulajadi. Cuma kalau boleh bagi pengguna-pengguna yang beragama islam carilah yang disahkan HALAL oleh badan-badan yang telah diiktiraf oleh JAKIM.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di sini.

Call/Sms/Whatsapp : 010-2314108
Pm FB : Ummi Riana  @ Like Fanpage : Cahayaimani




 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...