Subscribe:

Blogger templates

Thursday, 27 February 2014

Vitamin E Shaklee

Vitamin E ShakleeAssalamualaikum..Ok kali ni saya nak share dengan anda semua 1 lagi produk keluaran Shaklee yang sering mendapat sambutan iaitu Vitamin E.

Sebelum anda semua guna produk ni mesti nak kena tau dulu info Vitamin E ni kan?

Ok, mungkin ada yang cakap Vitamin E ni mahal. Lebih-lebih bagi yang baru nak mencubanya. Tapi once anda guna insha Allah anda akan tahu harganya tak de la mahal mana pun jika nak dibandingkan dengan hasilnya. Tahan lama pulak tu. Sebotol boleh guna dalam tempoh lebih kurang 4 bulan. Ha, jimat kan?

Review Vitamin E

Vitamin E bukan saja digunakan untuk kesihatan kulit ya. Ia juga sangat membantu untuk organ peranakan.

Antara kesan umum yang dapat dilihat selepas beberapa minggu menggunakannya ialah:
1) Membantu mencegah kesan penuaan dan awet muda.
2) Mengurangkan parut jerawat
3) Mengurangkan jerawat
4) Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata a.k.a eyebag
5) Melembabkan kulit
6) Kulit lebih sihat dan baik untuk alahan kulit
7) Membantu dalam penyembuhan luka
8) Meningkatkan kesuburan lelaki

Ok, bab kesihatan kulit dah habis. Sekarang kita teruskan tentang manfaat ke-8 tu ye.

Antara manfaat vitamin E ini untuk golongan lelaki ialah:
1) Membantu penghasilan sperma yang lebih berkualiti
2) Membantu sperma lebih aktif (peluang untuk hamil tinggi)
3) Merendahkan dan mengurangkan risiko kanser kerana merupakan anti oksida semulajadi
4) Memusnahkan radikal bebas yang menyebabkan kecacatan dan kerosakan sperma
5) Meningkatkan kuantiti sperma 

Vitamin E merupakan salah satu supplement yang terdapat dalam set kesuburan untuk suami okey. Nak tau tentang set kesuburan boleh klik SINI.

Vitamin E ini dijamin HALAL oleh badan halal Amerika dan JAKIM sendiri. Nak tengok sijil halal ni sila klik SINI.

Kat sini saya sertakan testimoni daripada pengguna yang menggunakan vitamin E ini untuk kesihatan kulit mereka.

Testimoni 1: "Baru start makan seminggu dan wat masker 2x, kulit dah gebu.." - Ainal Syifa
Vitamin E Shaklee

Testimoni 2: "Hampir sebulan ambil Vitamin E, Lubang parut jerawat semakin kurang.." - Tomei Stuff
Vitamin E Shaklee

Alhamdulillah mereka mendapat kesan yang positif. Anda bagaimana?

Dan akhir sekali mesti nak tau harga kan?

Ok, harga pasaran sebotol Vitamin E 120 biji ialah rm149. Rasa macam mahal kan?
Kalau rasa nak jimat lagi ada cara untuk anda.

1) Join ahli dan bayar rm75 seumur hidup. Boleh kumpul point dan dapat harga ahli. Boleh dapat jugak CASH BONUS. Berminat? Pm saya ye.

2) Beli di mana-mana cawangan Shaklee berhampiran anda menggunakan ID saya. Selepas pembelian sila berikan nombor invois untuk dapatkan penerangan tentang prosuk yang anda beli tu.

3) Like fanpage CAHAYAIMANI untuk dapatkan tawaran harga menarik. Khas untuk anda.

Shaklee ID : 923991
Nama : Juliza Berahim
Call/SMS/Whatsapp : 010-2314108


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...