Subscribe:

Blogger templates

Tuesday, 18 February 2014

Set Bersalin Shaklee Murah & Berkesan

Set Bersalin Shaklee Murah & Berkesan
Ramai mommies2 yang tengah pening nak pilih set bersalin mana yang terbaik kan? Ha, apa kata saya suggestkan anda dengan set bersalin murah tapi kesannya memang terbaik. Saya juga menggunakannya semasa tempoh berpantang yang lepas. Alhamdulillah saya berpuas hati. Luka cepat sembuh, susu badan banyak, badan pun cergas dan bertenaga. 

Antara yang menarik tentang set ini ialah ianya bukan hanya boleh diambil semasa dalam tempoh berpantang, malah selepas habis berpantang pun kalau ada vitamin yang tak habis tu boleh terus sambung makan untuk melengkapkan nutrisi seharian kita. Kalau ibu-ibu menyusu lagi elok sambung makan vitamin-vitamin ni, dapat jugak la berkongsi nutrisi yang diperolehi dengan si kecil anda melalui susu ibu. Kan best tu. Bukan mommy je sihat, baby pun turut sihat. Insha Allah.

Set ini terdiri daripada 4 jenis supplement iaitu:-

✔ B-Complex :
• Bertindak sebagai penenang dan mengelakkan stress 
• Membantu mengelakkan kemurungan
• Membantu menstabilkan hormon
• Berupaya meningkatkan pembentukan sel darah merah dan penting untuk menukarkan makanan kepada tenaga. Ibu-ibu akan rasa lebih bertenaga dan kurang letih
• Memelihara kulit dari dalam dan penting untuk kecantikan

✔ Vitalea :
• Membekalkan 23 vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh yang sukar diperolehi semasa tempoh berpantang kerana banyak makanan terpaksa dielakkan
• Zat besi penting untuk menghasilkan sel darah merah, bagi menggantikan darah yang banyak hilang semasa proses kelahiran
• Kekurangan vitamin ini menyebabkan wajah jadi pucat, lesu dan tidak bermaya

✔ Zinc :
• Membantu memulihkan luka jahitan dan luka dalaman dengan cepat (fungsi seperti ikan haruan)
• Membantu mengatasi masalah 'kedinginan' selepas bersalin

✔ Vita-C :
• Membantu meningkatkan system imunisasi
• Mengurangkan symptom flu & selsema
• Mempercepatkan waktu pemulihan
• Memperbaiki symptom pendarahan
• Membaiki insomnia dan keresahan
• Membantu mengurangkan alergik hidung, kulit, asthma & resdung

Ada juga yang tanya cukup ke hanya sekadar ambil supplement?Jamu x perlu?Tak sejuk-sejuk badan ke x makan jamu??Jawapan saya sangat cukup. Untuk memanaskan badan, melegakan lenguh-lenguh sendi dan badan yang kerap dialami selepasa bersalin boleh ambil Omega Guard Shaklee. Dan lagi, Omega Guard sangat bagus untuk perkembangan otak bayi. Khasiatnya akan disalur melalui susu ibu. 


Pendek kata Set Shaklee ni COMPLETE. Kalau nak panaskan badan boleh tambah Omega Guard. Kalau nak susu meriah boleh tambah ESP. Hadapi masalah sembelit lepas bersalin boleh ambil Ostematrix. 


Untuk testimoni pengguna boleh klik SINI. 


Anda ingin mencuba dan inginkan DISKAUN?Anda boleh pilih mana satu yang anda inginkan.

1) Mendaftar sebagai ahli Shaklee dan nikmati diskaun bagi setiap produk yang dibeli dan berpeluang mendapat CASH BONUS dan lain-lain lagi.

2) Like page Cahayaimani dan pm kami untuk sebarang pertanyaan dan info berkenaan produk yang sesuai mengikut budjet anda.

3) Buat pembelian di stokis Shaklee berhampiran anda dengan menggunakan id saya. Sertakan invois pembelian untuk dapatkan konsultasi dari pihak kami selepas anda membuat pembelian. 
Nama penuh: Juliza Berahim, Shaklee Id: 923991
No. Fon : 010-2314108

Salam Sayang,
 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...