Subscribe:

Blogger templates

Wednesday, 29 January 2014

Get Clean Water Pitcher (Bekalan Air Bersih)

Bekalan air yang cukup untuk tubuh badan sememangnya sangat penting untuk kesihatan tubuh badan kita. Dalam sehari kita seharusnya minum sekurang-kurangnya 8 gelas air. Tetapi bagi ibu-ibu menyusu pula sangatlah digalakkan mengambil 2-3liter air sehari bagi memastikan penghasilan susu ibu tidak akan terjejas.

Tetapi yang menjadi persoalan bersihkah kandungan air yang kita minum tu? Tanpa kita sedari terlalu banyak bendasing yang terdapat dalam kandungan air tersebut yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar kita. Mungkin akan ada yang bercakap " ala dari dulu minum air biasa kat rumah tu tak de masalah pun "...hurm..saya tak nafikan kerana saya sendiri pun minum air yang biasa kat rumah...tapi bila bekalan air kat rumah tersangat la kotor sehingga berubah warna dan rasanya saya jadi takut untuk masak dan minum tu. 

Jadi secara tak langsung ayah saya cari dan pasang filter dekat rumah. Anggaran harga lebih kurang Rm1k..Tak cukup dengan filter tu, abang saya pula tambah satu lagi penapis air dalam rumah yang harganya plus minus Rm2k..Banyaknya duit yang dibelanjakan hanya kerana inginkan bekalan air yang bersih untuk kegunaan seharian.

Tapi hari ini, kita dah boleh dapatkan bekalan air yang bersih dan selamat digunakan dengan harga bawah RM1K..Sangat jimat dan berbaloi..Satu lagi produk keluaran Shaklee yang TERBAIK di pasaran dan dapat menandingi jenama terkemuka yang lain.

Apa Itu GET CLEAN®  WATER?
Get Clean Water Pitcher (Bekalan Air Bersih)

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat. 
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- TIDAK MEMERLUKAN KUASA ELEKTRIK
• RINGAN & MUDAH dibawa
• Menjimatkan kos – TANPA PERLU DIMASAK

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: 
Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Harga Biasa: RM460.00
Harga Kami : RM368.00 

Tak mampu nak beli? Ada tak yang nak kalau saya open kutu untuk water pitcher ni? Kalau ada boleh komen atau hubungi saya.

Call/SMS/Whatsapp : 010-2314108
Pm FB : Ummi Riana 
Like Fanpage : Cahaya imani untuk tawaran harga hebat.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...