Subscribe:

Blogger templates

Wednesday, 18 December 2013

Testimoni Slimming Set

Hi mommies...Yang mana tengah rungsing nak cari apa supplement yang sesuai untuk kuruskan badan yang dah berisi tu boleh tengok-tengok kat sini.Hehe..

Mesti mommies fikir kan macam mana nak makan ubat kurus kalau tengah menyusu baby..boleh ke???Ha..betul la..bukan boleh makan sembarangan ubat kurus..bahaya tu...

Tapi kami ada...Di jamin SELAMAT untuk ibu-ibu yang sedang menyusu...bukan setakat dapat semula berat yang diidamkan, malah dapat BANYAK lagi kebaikannya. Ha, x percaya la tu..Takpa..saya siapkan bukti untuk mommies...Jom tengok apa kata mereka...

Testimoni 1: Bukan saja berat badan turun, malah dapat memperbanyakkan susu, kulit halus, licin dan gebu.
Testimoni ESP + Lecithin + Alfalfa

Testimoni 2: Berat badan turun 14kg, keputihan kurang, badan cergas.
Testimoni ESP + Lecithin + Alfalfa

Dah tengok sendirikan testimoni mereka. Jika mereka boleh anda juga boleh. 

Hubungi saya di: 010-2314108 untuk sebarang pertanyaan
 atau 
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like Fanpage saya: Cahayaimani untuk dapatkan promosi harga berpatutan

Emel: julizaimani@gmail.com

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...