Subscribe:

Blogger templates

Tuesday, 3 December 2013

Stok EBM Semakin Hari Semakin Bertambah

Saat si ibu ingin kembali bekerja selepas tamat tempoh cuti bersalin perkara pertama yang sering difikirkan ialah bekalan susu untuk si manjanya. Perlu ke campur susu formula atau buat stok banyak-banyak?

Bagi saya, kalau si ibu tidak menghadapi sebarang keuzuran digalakkan susukan anak dengan susu ibu kerana susu ibu merupakan makanan terbaik untuk si manja kita. Untuk ibu-ibu yang bekerjaya boleh buat stok susu banyak-banyak. Macam mana nak buat stok banyak ya?Jom tengok kisah dua ibu yang berjaya mengumpul stok EBM yang banyak untuk si manja mereka.

Testimoni 1: Stok EBM Semakin Hari Semakin Banyak - Pn. Nor Idayu 

Stok EBM Semakin Hari Semakin Bertambah

Testimoni 2: Stok EBM saya still bertambah walaupun hanya amil ESP+Alfalfa je - Pn. Zurawahidah

Stok EBM Semakin Hari Semakin Bertambah

Bestkan. Mereka hanya mengmbil 2 milk booster terbaik dari Shaklee. Alhamdulillah Gabungan ESP dan Alfalfa memang power. Kalau dah dapat stok banyak macam ni tak perlu lagi susu formula. Jimat kan. Anda juga boleh mencuba untuk nikmati kesannya sendiri. Saya dah, anda bila lagi?

Hubungi saya di sini:

Call / Whatsapp di 010-2314108.
Add FB saya Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya.
Like fanpage Cahayaimani untuk dapatkan TAWARAN HARGA HEBAT.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...