Subscribe:

Blogger templates

Thursday, 26 December 2013

Cara Atasi Rambut Gugur

RAMBUT adalah mahkota bagi wanita. Menjaganya bukan sukar namun tidak juga mudah. Tidak kena gaya ia mudah rosak, berkelemumur, gugur dan beruban sebelum masanya.

Biarpun memakai tudung, penjagaan rambut tetap diutamakan apatah lagi ia memerlukan lebih perhatian berbanding mereka yang tidak. Bagi lelaki pula, barisan rambut yang lebat dan mudah digayakan menyerlahkan lagi penampilan. Biar pun mereka mempunyai pilihan untuk bergaya botak, namun bukan semua lelaki kelihatan menarik dengan penampilan begitu. Apatah lagi andai keguguran rambut berlaku tidak sekata, pasti ia mencacatkan penampilan.

Menurut kajian, keguguran rambut terbahagi kepada dua iaitu keguguran normal dan tidak normal. Jika rambut yang gugur lebih daripada 50-100 helai sehari ini bermakna anda menghadapi masalah keguguran rambut yang serius. Menurut Dr, Gangaram masalah rambut berlaku disebabkan banyak faktor. Antaranya hormon yang tidak stabil, usia, stres, kurang tidur, pengambilan makanan yang tidak betul, kurang nutrisi, penggunaan produk rambut berlebihan, pengering rambut dan genetic.
Terdapat pelbagai petua tradisional yang boleh diamalkan bagi membantu mengatasi masalah keguguran rambut ini, cuma yang menjadi persoalannya sanggupkah kita melakukannya. Jika tidak sibuk dan punya kesempatan bolehla kita amalkan. Tetapi bagi mereka yang sering kesuntukan masa dek kerana kesibukan bekerja, uruskan anak-anak dan rumah tangga memang sukar untuk lakukan petua tradisioanl tu kan?Jadi apa yang boleh membantu??

Jawapanya ZINC COMPLEX SHAKLEE. Bagaimana ia membantu ya? 

Sila klik DI SINI untuk info produk.

Di sini saya sertakan beberapa testimoni pengguna untuk tatapan anda. Testimoni 1: Tak sampai seminggu saya dah nampak perubahannya.

Cara Atasi Rambut Gugur
  Testimoni 2: Alhamdulillah hampir sebulan menggunakan zinc complex rambut gugur dah kurang

Cara Atasi Rambut Gugur

Testimoni 3: Lepas ambik zinc complex Alhamdulillah rambut dah tak bersepah kat lantai

Cara Atasi Rambut Gugur

Testimoni 4: Rambut suami langsung tak gugur selepas makan zinc Shaklee.


Cara Atasi Rambut Gugur

Berminat untuk mencuba?


Hubungi saya di: 010-2314108 untuk sebarang pertanyaan
 atau 
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like Fanpage saya: Cahayaimani untuk dapatkan promosi harga berpatutan dan konsultasi percuma hanya untuk pelanggan saya sahaja.

Emel: julizaimani@gmail.com


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...