Subscribe:

Blogger templates

Friday, 27 December 2013

Zinc Complex Shaklee


Apa itu Zinc Complex?

Zinc merupakan mineral yang perlu ada dalam setiap sel tubuh kita. Ia merangsang tindakan bagi 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi-reaksi biokimia dalam tubuh kita. Zinc adalah mineral penting untuk membantu mempertahankan fungsi tubuh normal seperti penyembuhan luka, mineralisasi tulang, pertumbuhan jaringan, dan fungsi tiroid.


Siapa Perlukan Zinc Complex?
  • Lelaki dan Wanita - bermula daripada bayi sehingga warga tua
  • Wanita mengandung dan menyusu
  • Orang yang mempunyai pembedahan,gastrousus seperti pembedahan berat badan, atau yang mempunyai gangguan pencernaan , seperti ulser kolitis. 
  • Alcoholics kerana minuman beralkohol mengurangkan jumlah zink yang badan menyerap dan meningkatkan jumlah yang hilang dalam air kencing.
  • Orang yang mempunyai penyakit sel sabit
Apa kebaikan zinc complex Shaklee ni ya?

  1. Meningkatkan system imunisasi dan daya tahan penyakit
  2. Kencing manis – membantu pengeluaran insulin dan mengekalkan fungsi insulin
  3. Ovulasi wanita - wanita memerlukan zinc untuk ovulasi. Zinc juga membantu pengucupan uterus membantu mengembalikan daya ketahanannya
  4. Memainkan peranan dalam penyembuhan luka dengan cepat - bertindak seperti ikan haruan
  5. Menyumbang pemulihan kelesuan kronik
  6. Membantu memelihara kesihatan kelenjar prostat
  7. Pengambilan zinc dapat membantu mengurangkan pembengkakan prostat sebanyak 70%
  8. Membantu memelihara kulit yang sihat. Mengurangkan radang kulit seperti eczema dan jerawat
  9.  Menyumbang kepada pembentukan kolagen untuk kulit yang cantik dan anjal
  10. Mengurangkan keguguran rambut / botak - zinc mengaktifkan 200 jenis enzim dan meransang regenerasi sel. Ini dapat memelihara pertumbuhan dan perkembangan sel dengan baik.
      Kesan kekurangan zinc?
  • Anemia
  • Cacat lahir
  • Kemandulan
  • Intoleransi glukosa
  • Proses penyembuhan luka yang lambat.
  • Kuku pecah
  • Berjerawat
  • Eczema (Kulit sensitif)
  • Psoriasis (sopak)
Waktu yang sesuai pengambilan Zinc ialah sebelum sarapan iaitu semasa perut kosong. Kenapa ya? Ini untuk membantu penyerapan zinc di dalam tubuh badan secara menyeluruh.

Diharap sedikit perkongsian ini memberi sedikit info kepada anda. Insha Allah.
Untuk lihat testimoni pengguna (keguguran rambut) boleh rujuk DI SINI.



Thursday, 26 December 2013

Cara Atasi Rambut Gugur

RAMBUT adalah mahkota bagi wanita. Menjaganya bukan sukar namun tidak juga mudah. Tidak kena gaya ia mudah rosak, berkelemumur, gugur dan beruban sebelum masanya.

Biarpun memakai tudung, penjagaan rambut tetap diutamakan apatah lagi ia memerlukan lebih perhatian berbanding mereka yang tidak. Bagi lelaki pula, barisan rambut yang lebat dan mudah digayakan menyerlahkan lagi penampilan. Biar pun mereka mempunyai pilihan untuk bergaya botak, namun bukan semua lelaki kelihatan menarik dengan penampilan begitu. Apatah lagi andai keguguran rambut berlaku tidak sekata, pasti ia mencacatkan penampilan.

Menurut kajian, keguguran rambut terbahagi kepada dua iaitu keguguran normal dan tidak normal. Jika rambut yang gugur lebih daripada 50-100 helai sehari ini bermakna anda menghadapi masalah keguguran rambut yang serius. Menurut Dr, Gangaram masalah rambut berlaku disebabkan banyak faktor. Antaranya hormon yang tidak stabil, usia, stres, kurang tidur, pengambilan makanan yang tidak betul, kurang nutrisi, penggunaan produk rambut berlebihan, pengering rambut dan genetic.
Terdapat pelbagai petua tradisional yang boleh diamalkan bagi membantu mengatasi masalah keguguran rambut ini, cuma yang menjadi persoalannya sanggupkah kita melakukannya. Jika tidak sibuk dan punya kesempatan bolehla kita amalkan. Tetapi bagi mereka yang sering kesuntukan masa dek kerana kesibukan bekerja, uruskan anak-anak dan rumah tangga memang sukar untuk lakukan petua tradisioanl tu kan?Jadi apa yang boleh membantu??

Jawapanya ZINC COMPLEX SHAKLEE. Bagaimana ia membantu ya? 

Sila klik DI SINI untuk info produk.

Di sini saya sertakan beberapa testimoni pengguna untuk tatapan anda. 



Testimoni 1: Tak sampai seminggu saya dah nampak perubahannya.

Cara Atasi Rambut Gugur
  Testimoni 2: Alhamdulillah hampir sebulan menggunakan zinc complex rambut gugur dah kurang

Cara Atasi Rambut Gugur

Testimoni 3: Lepas ambik zinc complex Alhamdulillah rambut dah tak bersepah kat lantai

Cara Atasi Rambut Gugur

Testimoni 4: Rambut suami langsung tak gugur selepas makan zinc Shaklee.


Cara Atasi Rambut Gugur

Berminat untuk mencuba?


Hubungi saya di: 010-2314108 untuk sebarang pertanyaan
 atau 
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like Fanpage saya: Cahayaimani untuk dapatkan promosi harga berpatutan dan konsultasi percuma hanya untuk pelanggan saya sahaja.

Emel: julizaimani@gmail.com


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.






Wednesday, 18 December 2013

Testimoni Slimming Set

Hi mommies...Yang mana tengah rungsing nak cari apa supplement yang sesuai untuk kuruskan badan yang dah berisi tu boleh tengok-tengok kat sini.Hehe..

Mesti mommies fikir kan macam mana nak makan ubat kurus kalau tengah menyusu baby..boleh ke???Ha..betul la..bukan boleh makan sembarangan ubat kurus..bahaya tu...

Tapi kami ada...Di jamin SELAMAT untuk ibu-ibu yang sedang menyusu...bukan setakat dapat semula berat yang diidamkan, malah dapat BANYAK lagi kebaikannya. Ha, x percaya la tu..Takpa..saya siapkan bukti untuk mommies...Jom tengok apa kata mereka...

Testimoni 1: Bukan saja berat badan turun, malah dapat memperbanyakkan susu, kulit halus, licin dan gebu.
Testimoni ESP + Lecithin + Alfalfa

Testimoni 2: Berat badan turun 14kg, keputihan kurang, badan cergas.
Testimoni ESP + Lecithin + Alfalfa

Dah tengok sendirikan testimoni mereka. Jika mereka boleh anda juga boleh. 

Hubungi saya di: 010-2314108 untuk sebarang pertanyaan
 atau 
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like Fanpage saya: Cahayaimani untuk dapatkan promosi harga berpatutan

Emel: julizaimani@gmail.com

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.





Jana Pendapatan Dari Rumah

Jana Pendapatan Dari Rumah
Hari ni kita nak beli sekian2…emmm..duit tak cukup…
Esok nak makan itu ini kene check poket dulu…
Lusa pulak husband mengadu duit belanja untuk bulan ni negative…hurmmm…
Minggu depan mak kat kampung telefon kata nak pakai duit sikit..adik nak sambung study…Nak tolong macam mana ye?

Sedihkan bila tak dapat bantu orang-orang yang kita sayang..Kalaulah aku KAYA..hehe…Jangan kata anda semua tak nak KAYA ye..dan bukan juga kita tak bersyukur dengan rezeki Allah..

Tapi tak salah kan kalau kita berubah ke arah yang lebih baik..baik dari segi perhubungan dengan Allah..dengan suami..dengan ibubapa..adik-adik dan saudara sesama islam…baik dari segi kehidupan..baik dari segi kewangan…baik dari semua segi…Selagi ianya tidak bercanggah dengan ajaran Islam cukup..

Sedangkan kita tau “Allah tak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang ada pada mereka”- Surah Ar-Ra’d Ayat 11..

Nakkan perubahan tu kene USAHA…Macam mana cara usaha tu terpulang pada kita..Nak penambahbaikan dari segi ekonomi keluarga, cari sesuatu yang dapat membantu anda ke arah itu...Janji tak lari dari akidah..tak salah dari segi agama..Bila semua dah berubah kearah yang lebih baik..hati pun senang…nak membantu orang pun ringan je tangan…nak bersedekah pun laju je…nak sumbang menyumbang pun boleh…kan elok tu..Jangan pulak jadi riak bila dah senang nanti..(Peringatan untuk diri sendiri)

Jom audit diri kita…apa yang boleh kita lakukan sebagai USAHA untuk berubah…nak buka kedai makan boleh…nak buka kedai jahit boleh…nak buka pusat internet boleh..tapi kene ada modalnya nak beli itu ini..Nak cari duit dah satu hal…hurm..Nak buat apa erk?

Kalau saya, saya pilih BERBISNES ONLINE..itu target utama saya..Kenapa??
Jawapan yang sangat mudah…Semua terjaga…Anak membesar depan mata…Makan pakai suami terjaga...Rumah tangga terurus…

Cuma yang perlu ada laptop atau computer..dan internet…rata-rata sekarang semua dah laptop/computer/tablet dan internet kan?Tinggal nak pilih apa yang nak dijual dan masa nak gerakkan bisnes je…Tengah bulan orang tak gaji lagi kita dah ada BONUS nak cover itu ini…Sementara nak tunggu gaji cik abang…So carilah satu punca yang dapat membantu anda menjana wang hanya dari rumah terutamanya bagi fulltime housewife ni…Daripada saja-saja, suka-suka online tu kan best kalau boleh jana income sendiri…

Zaman sekarang bukan zaman isteri dan ibu dulu-dulu...Isteri dan ibu sekarang perlu berani mengubah diri dan keluarga dari segi ekonominya…Pilih lah sesuatu mengikut kepakaran kita..Kalau ada bakat menjahit pilihlah bidang jahitan, kalau mahir buat kek, pilihlah untuk menjual kek…Apa pun pilihan anda pokok pangkalnya adalah USAHA YANG BERTERUSAN…Meminta pada-Nya…dan selebihnya berserah pada Allah Yang Maha Kaya..Insha Allah ada rezeki untuk kita..

Saya pilih apa? Kalau saya, saya pilih SHAKLEE…Banyak faedah saya dapat dengan join Shaklee…Sebab saya tak pandai menjahit…saya tak mahir buat kek..Saya tak banyak masa untuk keluar jumpa customer…Jadi saya pilih Shaklee..Modal pun kecil…tapi hasilnya insha Allah lumayan…

Dengan Shaklee saya hanya perlu BERKONGSI KEBAIKAN setiap produk dengan anda semua…Bila ada yang mencari apa-apa supplement untuk kesihatan mereka, mereka akan datang dan bertanya…Contohnya ibu-ibu yang menghadapi masalah susu merudum, mereka akan datang dan bertanya selepas membaca kebaikan produk yang saya kongsikan..dan saya hanya perlu guide dan cadangkan apa yang perlu di lakukan..kalau ada tips-tips berkaitan masalah mereka saya ceritakan pada mereka…Bila mereka dah berminat, dah mencuba, kesannya pulak SUPERB...ha, silap-silap mereka pulak offer diri nak join ahli…Kan ke mudah tu??Kalau sesuatu benda tu baik insha Allah lambat atau cepat orang akan cari...Percayalah…Dan insha Allah berterusan.

Lagi satu..saya tak perlu keluar ke sana sini untuk restock produk…buka laptop, klik sana klik sini…esok lusa barang dah sampai…kan mudah…semuanya ONLINE…

Ok..ok...Dah panjang berjela-jela dah ni...Dah la kot...Setakat ni je la celoteh saya..Banyak-banyak nanti bosan pulak orang baca…Saya hanya membuka mata dan jalan untuk anda..Terserah pada anda untuk lakukan apa saja yang menarik minat anda…Sedikit perkongsian pengalaman sebagai pengedar sah Shaklee dan juga sebagai seorang surirumah sepenuh masa..Kalau ada yang nak tau lebih lanjut apa yang saya dapat dengan Shaklee feel free Pm saya..atau emel je saya...nak Call/Sms pun boleh...detail seperti di bawah...

Salam sayang dari Ummi Riana…
Your Shaklee Distributor : Juliza Berahim

Shaklee ID: 923991
Tel: 010-2314108
Emel: julizaimani@gmail.com
Fanpage: Cahaya imani

Tuesday, 17 December 2013

Cara Atasi Sembelit Bayi

Cara Atasi Sembelit Bayi
Masalah sembelit bukan sahaja menyerang orang dewasa. Bahkan di kalangan bayi juga turut boleh menghadapi masalah sukar buang air besar ini. Bagaimanapun setiap bayi mengalami masalah sembelit yang berbeza. 
Masalah sembelit jarang berlaku kepada bayi yang baru lahir, terutama yang minum susu ibu secara eksklusif. Ini kerana kandungan ais susu ibu memiliki kadar laktosa yang tinggi yang dapat mencegah berlakukan sembelit. 
Tetapi bayi baru lahir yang minum susu formula, sangat mudah mengalami masalah sembelit, sementara bagi bayi yang berusia enam bulan mudah mengalami sembelit kerana sudah mula makan makanan pejal.

Sembelit boleh berlaku kerana :-
  • Bayi kekurangan cecair.
  • Bayi minum susu formula.
  • Perubahan pemakanan iaitu ketika makan makanan pejal pertama. 

Beberapa petunjuk yang kelihatan pada bayi anda turut boleh dijadikan panduan si kecil menghadapi masalah sembelit. Antaranya :-
  • Frekuensi najisnya berkurangan dan ia kecil serta keras.
  • Bayi menangis atau meneran ketika hendak membuang air besar.
Sekiranya bayi mengalami sembelit cuba pastikan bayi mendapat cukup cecair dalam badannya. Sebaiknya susukan anak dengan susu ibu.
Anda juga boleh memicit lembut perut bayi mengikut arah jam. Gunakan minyak bayi ketika memicit. Jangan memberi bayi ubat sebarangan kecuali setelah mendapat konsultasai daripada doktor.
Biasanya bayi mengalami masalah sembelit dalam tempoh masa seminggu, jika ia berlanjutan lebih daripada satu bulan, segera bawa berjumpa doktor untuk pemeriksaan lanjut.
Atau anda juga boleh dapatkan supplement daripada Shaklee yang sememangnya berkesan untuk atasi masalah sembelit dikalangan anak-anak ini. Apa yang lebih penting ianya SELAMAT untuk digunakan. TANPA sebarang PEWARNA dan PERASA TIRUAN. 
Untuk info lanjut berkenaan produk boleh klik DI SINI.

Atau untuk lihat testimoni pengguna sila klik DI SINI.

Hubungi saya di: 010-2314108 untuk sebarang pertanyaan
 atau 
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like Fanpage saya: Cahayaimani untuk dapatkan promosi harga berpatutan

Emel: julizaimani@gmail.com



 

Testimoni Pengguna Meal Shakes

Bila anak-anak dah mula membesar sedikit sebanyak masalah kesihatan anak-anak juga turut bertambah. Salah satu masalah kesihatan yang sering berlaku bila si anak menginjak usia 6 bulan ke atas atau setelah mereka diperkenalkan makanan pejal ialah sembelit.


Meal Shakes merupakan salah satu supplement yang terbaik untuk anak-anak yang mana mengandungi nutrisi lengkap dan sangat selamat digunakan kerana ia BEBAS PEWARNA dan GULA TIRUAN.

Ia bukan sahaja dapat membantu meringankan sembelit malah sangat membantu meningkatkan kembali selera makan si manja anda. Tak percaya??Masih ragu-ragu??

Jom baca testimoni Puan Eizan Adzan dan Puan Maslinda ni ya.
Testimoni Pengguna Meal Shakes


Testimoni Pengguna Meal Shakes


Sekarang percaya kan? Insha Allah supplement ini sangat membantu. Cuba dulu baru tahu kesannya.

Jika berminat boleh hubungi saya di:
Call/Sms : 010-2314108
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like Page : Cahayaimani untuk tawaran dan promosi HARGA MENARIK untuk anda





Monday, 16 December 2013

Vitamin Tambahan & Kecerdasan Otak Anak?

 Vitamin Tambahan & Kecerdasan Otak Anak?
Ramai ibu-bapa yang ingin melihat anak-anak mereka membesar dengan sihat dan menjadi orang bijak. Lebih-lebih lagi terlalu banyak produk-produk kesihatan yang dijual dan dikatakan mampu meningkatkan IQ anak-anak.  

Pakar pemakanan ada menyatakan bahawa kanak-kanak tidak memerlukan vitamin tambahan untuk pembesaran yang sihat, samada tumbesaran fizikal mahupun kecerdasan minda (IQ) jika diet pemakanannya lengkap dengan karbohidrat, lemak, protein, vitamin dan mineral yang cukup.

Jika anda ibu bapa tidak dapat memberikan diet lengkap untuk anak-anak anda atau anak itu sendiri mengalami masalah kesihatan,  maka berbincanglah dengan doctor samada anak anda memerlukan vitamin atau makanan tambahan.

Namun jika anak anda dilahirkan pramatang, lahir dengan tidak cukup berat badan, bayi mengalami kesukaran untuk minum susu secukupnya berbanding bayi yang berumur seusia mereka maka bolehlah berikan vitamin atau makanan tambahan mengikut apa yang dicadangkan doctor anda.

Antara vitamin yang boleh diambil ialah Vitamin B12, zat besi (iron), zinc, kalsium, dan lemak omega 3 yang boleh didaptai daripada pengambilan vitamin atau makanan tambahan. Apa pun dapatkan nasihat dari doctor terlebih dahulu. 

Jika anda ingin dapatkan vitamin dan makanan tambahan yang berasakan bahan semulajadi tanpa sebarang pewarna, perisa tiruan anda bolehlah mencuba OmegaGuard dan Meal Shakes dari keluaran Shaklee. Yang pasti ianya selamat digunakan dan dilengkapi dengan zat dan mineral yang lengkap untuk anak-anak.


 Jika berminat boleh hubungi saya di:
Call/Sms : 0102314108
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like Page : Cahayaimani untuk tawaran dan promosi HARGA MENARIK untuk anda



Wednesday, 11 December 2013

Dengan ESP Rutin Harian Berjalan Lancar

Salam..Ok kali ni saya nk share tentang kejayaan seorang ibu bekerjaya yang masih bf baby twin dia yang dah berusia 1 tahun 1 bulan. Alhamdulillah..Semoga impian beliau untuk bf baby twin sehingga berusia 2 tahun akan menjadi kenyataan.. Amin..

Percaya atau tidak ibu ini hanya consume ESP sahaja untuk maintainkan bekalan susunya mencukupi untuk keperluan si manjanya. Ikuti pengakuan ibu ini ya.

ESP Shaklee

Ada yang kata ESP ni mahal. Apa pun pandangan anda semua tidak salah sama sekali. Saya tetap terima. Semua ada hak untuk bersuara dan keluarkan pendapat kan. Tapi mahal atau murah bukanlah ukurannya. Apa yang penting dapat berikan yang terbaik untuk si manja. Satu pelaburan yang sangat berbaloi. Satu pelaburan yang sangat besar ganjarannya. Insha Allah. Semua terletak di tangan mommies semua. Jadi tunggu apa lagi.Jom bertindak sekarang.

 Jika berminat boleh hubungi saya di:
Call/Sms : 0102314108
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like Page : Cahayaimani untuk tawaran dan promosi HARGA MENARIK untuk anda



Monday, 9 December 2013

Tips Kurus Dengan Sihat

Anda alami masalah berat badan? Baju banyak dah tak muat? Rasa tak selesa dengan badan anda?

Ummi tau anda sedang risaukan masalah kesihatan anda. Jom Ummi berikan anda tips untuk kurus dengan sihat. 

Sebelum ni anda semua mesti pernah diet kan? Bagaimana diet yang anda amalkan tu ya? 

Adakah anda:-

1) Skip breakfast, lunch atau dinner?
2) Anda gunakan produk slimming yang mampu turunkan berat badan dengan cepat? Dan naik semula pun cepat kn? Macam yo-yo...Turun naik.
3) Makan sikit je dalam sehari - Makan pun x puas kan?
4) Bila skip 1 atau 2 meal mesti akan banyak lepas tu kan?

Betul tak? Kalau YA bermakna cara anda makan kurang berkesan untuk kurus.

Cara diet yang betul macam ni ya:-

Jangan Skip Waktu Makan

Ramai ingat bahawa anda perlu skip meals seperti elakkan sarapan pagi dan melaparkan diri untuk kurang berat badan. Ini salah. Dengan cara ini anda hanya berjaya menurunkan metabolisma badan. Panduan Terbaik?Makan 5-7 hidangan sederhana sehari dan kurang makan/minum 2-3 jam sebelum tidur.

Makin kerap kita makan, makin banyak tenaga yang kita bakar. Tetapi haruslah diingat makan dalam hidangan yang SEDERHANA setiap kali makan. 

Apa akan jadi pada sistem penghadaman jika kita makan dengan kerap?
1) Bila makanan masuk sikit-sikit, sistem penghadaman mampu menghadamkan makanan dengan sempurna berbanding makan banyak kadang-kala ada makanan yang terlepas tanpa sempat dihadam.

2) Bila makan kerap dan sedikit, kita tidak cepat rasa lapar. Jadi nafsu untuk makan dapat di kawal.

3) Bila setiap meals kita makan, sekaligus kita dapat control kuantiti makanan yang kita ambil.

Kenapa diet yang dulu tidak menjadi dan berat naik semula dengan cepat ya?
Sebab berat yang turun dulu bukannya lemak tetapi hanyalah pengurangan otot. Sebab kita kekurangan protein dari pemakanan kita so badan akan ambil sumber protein daripada otot. Sebab tula badan akan rasa lemah dan kulit menggelebeh.

Macam mana kalau tak dapat control nafsu makan?
Pakar kecerdagasan dan pemakanan di Malaysia Kelvin Zahri, turut mencadangkan pengambilan protein shakes mampu mengurangkan pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak sekaligus mengurangkan nafsu makan anda.

Anda juga boleh berdiet dengan cara set diet ni. Slimming dengan cara Shaklee. Macam mana tu?

Set Slimming Shaklee ada 3 Peringkat.

1) Pembakaran Lemak - Lemak degil dalam badan dipecahkan kepada butiran kecil.

2) Pembuangan Toksin/Detox -Lemak yang dipecahkan tadi akan dibuang. Usus juga akan dicuci dengan menggalakkan pembersihan usus dari sisa makanan yang bertahun melekat di dinding usus. Kalau tak dibersihkan boleh menyebabkan penyakit lain nanti.

2) Membina Sel dan Tisu Baru - Bila lemak dah di buang, kulit akan nampak menggelebeh. Kita ganti dengan membina semula sel dan otot yang baru.

Ini baru betul cara diet yang berkesan. Insha Allah tak akan jadi diet yo-yo lagi.

Jom kita kenal dengan set slimming ni.

1) Pemecah lemak / Bakar Lemak
Tips Kurus Dengan Sihat
Dua produk ini sangat membantu dalam memecahkan lemak-lemak degil dalam badan. 

2) Buang Lemak
Tips Kurus Dengan Sihat
Herb-Lax dan Alfalfa akan menyambung kerja-kerja seterusnya iaitu dengan menyahkan semua racun toksin dan sisa makanan yang terlekat pada dinding usus. Semua racun ini dibuang melalui pembuangan air besar.

3) Pembinaan Otot
Tips Kurus Dengan Sihat
Dalam diet yang betul dan sihat, protein sangat diperlukan untuk menjaga otot-otot. Lemak yang disingkirkan akan tinggalkan ruang untuk pembentukan otot baru supaya kulit lebih tegang dan bentuk badan kelihatan lebih cantik. Dua produk ini merupakan tinggi kandungan protein. Ia juga membantu anda berasa kenyang dengan lebih lama. So, nafsu makan akan dapat dikawal.

Beza Set Slimming Shaklee dengan Set Slimming Jenama Lain

Set Slimming Shaklee BEBAS BAHAN KIMIA. Ia selamat untuk digunakan kerana berasaskan bahan semulajadi. Kebanyakan produk kurus yang mampu mempunyai kesan yang cepat MESTI ada campuran bahan kimia. Walaupun produk Shaklee ini sedikit lambat tetapi ianya berterusan dan yang penting SELAMAT DIGUNAKAN. 

Cuma apa yang harus ditekankan disini ialah pengambilan air yang banyak sangat digalakkan untuk membantu memperceptkan keberkesanan set slimming ini. Kurangkan pengambilan air manis dan makanan yang anda rasakan tidak perlu seperti fast food, junk food dan sebagainya. 

Anda ingin mencuba dan inginkan DISKAUN?Anda boleh pilih mana satu yang anda inginkan.

1) Mendaftar sebagai ahli Shaklee dan nikmati diskaun bagi setiap produk yang dibeli dan berpeluang mendapat CASH BONUS dan lain-lain lagi.

2) Like page cahayaimani dan pm kami untuk sebarang pertanyaan dan info berkenaan produk yang sesuai mengikut budjet anda.

3) Buat pembelian di stokis Shaklee berhampiran anda dengan menggunakan id ummi. Sertakan invois pembelian untuk dapatkan konsultasi dari pihak kami selepas anda membuat pembelian. Nama penuh: Juliza Berahim, Shaklee Id: 923991

Hubungi kami di : 010-2314108
atau FB kami : Ummi Riana untuk chatting secara langsung


 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.





Tuesday, 3 December 2013

Stok EBM Semakin Hari Semakin Bertambah

Saat si ibu ingin kembali bekerja selepas tamat tempoh cuti bersalin perkara pertama yang sering difikirkan ialah bekalan susu untuk si manjanya. Perlu ke campur susu formula atau buat stok banyak-banyak?

Bagi saya, kalau si ibu tidak menghadapi sebarang keuzuran digalakkan susukan anak dengan susu ibu kerana susu ibu merupakan makanan terbaik untuk si manja kita. Untuk ibu-ibu yang bekerjaya boleh buat stok susu banyak-banyak. Macam mana nak buat stok banyak ya?Jom tengok kisah dua ibu yang berjaya mengumpul stok EBM yang banyak untuk si manja mereka.

Testimoni 1: Stok EBM Semakin Hari Semakin Banyak - Pn. Nor Idayu 

Stok EBM Semakin Hari Semakin Bertambah

Testimoni 2: Stok EBM saya still bertambah walaupun hanya amil ESP+Alfalfa je - Pn. Zurawahidah

Stok EBM Semakin Hari Semakin Bertambah

Bestkan. Mereka hanya mengmbil 2 milk booster terbaik dari Shaklee. Alhamdulillah Gabungan ESP dan Alfalfa memang power. Kalau dah dapat stok banyak macam ni tak perlu lagi susu formula. Jimat kan. Anda juga boleh mencuba untuk nikmati kesannya sendiri. Saya dah, anda bila lagi?

Hubungi saya di sini:

Call / Whatsapp di 010-2314108.
Add FB saya Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya.
Like fanpage Cahayaimani untuk dapatkan TAWARAN HARGA HEBAT.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...