Subscribe:

Blogger templates

Thursday, 22 August 2013

Supplement Terbaik Untuk Anak

Saya yakin setiap ibu bapa pasti inginkan anak-anak yang pintar, cerdik, genius dan kekal cergas dan ceria kn? Shaklee juga menawarkan supplement terbaik untuk anak-anak kita. Set ini sesuai untuk kesihatan anak-anak disamping membantu meningkatkan tahap IQ anak dan dalam masa yang sama dapat membantu meningkatkan sistem imunisasi mereka.


Apa yang ada dalam set ini?

1) Omega Guard - Minyak ikan paling tulen di dunia mengandungi 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk DHA, EPA,ALA, dan banyak lagi. Omega sangat penting dalam perkembangan dan fungsi otak seawal usia 1 tahun. Ibu mengandung juga digalakkan mengambil Omega pada kandungan di peringkat trimester kedua kerana ia dapat membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin. Untuk detail berkenaan Omega sila klik DI SINI.
Supplement Terbaik Untuk Anak

2) Meal Shakes - Membekalkan nutrisi lengkap yang diperlukan oleh tubuh. Mengandungi 24 jenis vitamin, mineral, dan zat perlu. Jka anak-anak kerap selsema, demam, dan batuk Meal Shakes merupakan penyelesaian yang terbaik di mana ia meningkatkan sistem imunisasi anak secara semulajadi. Untuk info lanjut berkenaan Meal Shakes boleh klik SINI.


Supplement Terbaik Untuk Anak

Set ini sesuai untuk IQ dan kesihatan anak yang berusia 1 tahun ke atas. Harganya memang berbaloi jika nak dibandingkan dengan kesihatan dan kecerdasan minda anak-anak yang tak ternilai harganya kan?

Untuk sebarang pertanyaan atau untuk mencuba set ini, anda bolehlah menghubungi saya seperti di bawah:-


Call / Whatsapp di 010-2314108
Add FB saya Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like fanpage Cahayaimani untuk dapatkan TAWARAN HARGA HEBAT


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit 0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...