Subscribe:

Blogger templates

Sunday, 4 August 2013

Set Slimming Shaklee

Ramai yang tidak tahu tentang kewujudan slimming set keluaran Shaklee. Mungkin ramai yang terfikir Shaklee hanya menawarkan supplement untuk ibu-ibu hamil dan breastfeed. Sebenarnya produk set slimming Shaklee merupakan set slimming yang hebat dengan gabungan 3 supplement asas. Anda boleh dapatkan pandangan saya produk mana yang sesuai untuk anda. Bagi ibu-ibu yang menyusu juga boleh ambil slimming set Shaklee kerana ia bukan sahaja untuk turunkan berat badan malah anda akan dapat tingkatkan penghasilan susu dan kulit semakin cantik. Untuk info lanjut boleh klik di sini.


Ok,untuk mereka yang tidak menyusu set ini terdiri daripada:-

1) DETOX : Detox merupakan proses pembuangan racun dari dalam tubuh. Proses ini sangat positif kerana membantu tubuh melakukan proses pembersihan. Setelah tubuh mengalami detoksifikasi, barulah tubuh akan lebih bersemangat, kreatif, produktif, rileks, dan nyaman. Di samping itu, barulah tubuh dapat menyerapsegala nutrien dengan baik.
Set Slimming Shaklee
Apa yang sesuai untuk proses detoks ialah Herb-Lax atau Alfalfa. Herb-Lax sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah sembelit. Manakala Alfalfa untuk mereka yang tidak menghadapi masalah sembelit. Untuk detoks anda boleh pilih salah satu produk di atas mengikut budjet anda.
Set Slimming Shaklee

2) PROTEIN : Sangat penting untuk meningkatkan metabolisme tubuh. Ia merupakan asas kepada pembinaan sel yang sihat. Protein berfungsi untuk membaiki sel dan membantu pertumbuhan sel yang baru, pengaturan dan mengekalkan sel yang sihat, penghasilan hormon dan enzim,keseimbangan bendalir serta membekalkan tenaga. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sebanyak 35%. Anda boleh memilih samada mengambil Cinch Shake ataupun bagi ibu-ibu menyusu lebih digalakkan mengambil ESP kerana ia dapat membantu mempercepatkan penghasilan susu badan.


Set Slimming Shaklee
Set Slimming Shaklee3) LECITHIN : Berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak. Ia menyebabkan lemak-lemak dalam badan terapung dalam darah dan mencegah lemak dari lekat di dinding membrane. Lecithin tidak dapat dihasilkan oleh badan tetapi ia diperlukan oleh badan.

Gabungan ketiga-tiga supplement ini sangatlah berkesan. Anda pasti berjaya dapatkan berat badan yang ideal dengan syarat permakanan harus dijaga. Biar beribu ringgit yang anda habiskan untuk supplement atau sesi perlangsingan di slimming center tetapi kalau makan tak control pon tak akan berkesan. Anda juga dinasihatkan mengambil air putih dalam kuantiti yang banyak. Lebih kurang 2-3 liter sehari. Terakhir sekali anda mestilah konsisten dalam pengambilan supplement. Insha Allah kesannya memang POWER.

Berminat untuk mencuba, hubungi saya sekarang untuk tawaran harga yang hebat hanya di cahayaimani.com.

Call / Whatsapp : 010-2314108
Emel: julizaimani@gmail.com
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung
Like fanpage : Cahayaimani untuk DISKAUN HEBAT0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...