Subscribe:

Blogger templates

Tuesday, 27 August 2013

Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes merupakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian kita. Tentunya Meal Shakes dihasilkan darpada bahan semulajadi iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin merupakan bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan sangat mudah diserap oleh sistem tubuh badan dari peringkat bayi hinggalah orang dewasa. Ia turut mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.


Meal Shakes boleh diambil oleh semua golongan seperti bayi, pelajar, kanak-kanak yang sedang membesar, ibu mengandung, para atlet, orang sakit, golongan yang sibuk bekerja dan juga sesuai untuk mereka yang sering mengambil makanan segera kerana ia membantu mebekalkan nutrisi yang lengap untuk anda. Sangat sesuai dijadikan sebagai sarapan pagi anda.

Antara manfaat Meal Shakes:

  • Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. 
  • Membekalkan nutrisi kepada sel tubuh. Kaya dengan protein (tanpa laktosa) dimana ia dapat membantu pembinaan sel-sel kulit, rambut,organ, darah, dan juga meningkatkan sistem imunisasi.
  • Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya kalsium dan magnesium yang sangat penting untuk pembinaan tulang dan sel-sel dalam proses pembesaran.
  • Anti-Oksida - Mengandungi vitamin A,C,E, Zink, Selenium yang merupakan agen anti oksida yang betindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  • Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besidan cooper yang cukup untuk membantu sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
  • Detoksifikasi - Kaya degan serat larut untuk membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut ke usus.

Tak perlu risau untuk diberikan kepada anak-anak kerana ianya berasakan bahan semulajadi dan tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan!

Untuk sebarang pertanyaan atau ingin mencuba, anda bolehlah menghubungi saya seperti di bawah:-

Call / Whatsapp di 010-2314108
Add FB saya Ummi Riana untuk chatting secara langsung dengan saya
Like fanpage Cahayaimani untuk dapatkan TAWARAN HARGA HEBAT

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...