Subscribe:

Blogger templates

Thursday, 1 August 2013

Turun 20kg Dalam Masa 2 Bulan

Seronok kan tengok tajuk tu?Pasti semasa kita mengandung berat badan naik kn?Ada yang naik sikit je dan ada pulak yang mendadak naik berat badan mereka. Pasti  ibu-ibu susah hati kan bila fikirkan badan yang semakin mengembang. Macam mana ya nak turunkan semula berat badan?Macam mana caranya berat turun 20kg dalam masa 2 bulan?

Jawapannya ialah Set Slimming Shaklee. Ia terbukti berkesan dan mampu mengembalikan berat badan ideal untuk anda. Sangat sesuai walaupun anda menyusukan bayi. Ramai ibu-ibu yang telah berjaya. Dijamin tidak mendatangkan sebarang kemudaratan kepada anda dan si manja. Malah, anda akan dapat extra bonus sekiranya mengamalkan Set Slimming Breastfeeding. Bagi yang tidak menyusu pun ada Set Slimming untuk anda.

Sebelum kita tengok buktinya, jom ketahui apa yang terdapat dalam set ini.

1) Lecithin - Berfungsi untuk memecahkan lemak dalam badan
2) Alfalfa - Berfungsi sebagai detoks untuk mengeluarkan lemak yang telah dipecahkan tadi. Ia juga berfungsi sebagai milk booster.
3) ESP - Protein soya yg membantu ibu rasa kenyang, meningkatkan pembakaran kalori sehingga 35%. ESP juga merupaka milk booster terbaik di mana membantu penghasilan susu dengan lebih cepat dan pekat.

Kenapa set ini sesuai untuk ibu menyusu?

- Ia membantu anda mengurangkan berat badan dengan selamat.
- Tidak mengganggu penyusuan.
- Tidak perlu elak pengambilan karbohidrat mahupun nasi.
- Tiada kesan sampingan pada bayi dan masalah susu kurang tidak timbul.

Testimoni pengguna yang berpuas hati:

Testimoni 1: Berat turun hingga 20kg, susu meriah, kulit pun cantek.

Turun 20kg Dalam Masa 2 Bulan























Testimoni 2: Tak sampai sebulan berat turun 4kg.

Turun 20kg Dalam Masa 2 Bulan









Testimoni 3: Muka tak lagi bulat, tubuh rak lagi berisi.

Turun 20kg Dalam Masa 2 Bulan























Seronok kan tengok testimoni mereka. Walaupun menyusu masih boleh bergaya. Selain berat badan turun, kulit juga bertambah cantik kerana ESP juga berfungsi untuk mencantikkan kulit.

Untuk kesan maksimum, anda bolehlah ikuti tips yang diberikan ni.
  • Minum air putih 3-4 liter sehari untuk tingkatkan metabolisme anda
  • Pantau jumlah kalori dan pemakanan anda
  • Banyakkan bersenam. Berdiri pun boleh membakar kalori
  • Elakkan mengambil makanan selepas 7pm
Jom cuba kerana ia sangat berbaloi, berkesan dan selamat. Berminat?

Call / Whatsapp : 010-2314108
Emel: julizaimani@gmail.com
Add FB saya : Ummi Riana untuk chatting secara langsung
Like fanpage : Cahayaimani untuk DISKAUN HEBAT

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit 


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...