Subscribe:

Blogger templates

Saturday, 1 June 2013

Set Penyusuan 3M

"Berbaloi makan set 3M tu" - Puan Affnie Salleh.  

Nah, itu antara feedback salah seorang pengguna set penyusuan 3M Shaklee. Alhamdulillah, ramai ibu-ibu berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi selepas mengamalkan set penyusuan ini. Alhamdulilah rezeki anak. Apa yang penting 'Susu meriah, Ibu sihat, Kulit cantik'.


Set Penyusuan 3M merupakan set penyusuan yang lengkap yang mampu membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat. Malah set ini juga membantu ibu untuk terus kekal bertenaga walaupun melalui rutin harian yang sangat sibuk. Buktinya boleh baca testimoni kat bawah nanti ya. Sebab tu lah ia merupakan set penyusuan yang lengkap dan merupakan set penyusuan yang menjadi pilihan ramai ibu di luar sana yang mementingkan penjagaan kesihatan dan kecantikan yang menyeluruh. Cubalah, anda pasti berpuas hati. 

Bagaimana Set Penyusuan 3M bertindak?

☑ Ia melengkapkan tubuh ibu dengan nutrisi-nutrisi penting. Bila ibu dapat cukup zat dan nutrisi, tubuh ibu akan lebih bersedia menghasilkan susu dengan lebih cepat.
Supplement membantu mengurangkan keletihan ibu, terutaman bagi ibu yang bekerja.   Bila ibu lebih bertenaga maslah penyusuan tidak akan timbul.
☑ Supplement ini membantu mengawal emosi ibu. B-Complex berfungsi untuk membantu ibu lebih tenang dan relax dan sekaligus melancarkan penghasilan susu ibu. 

Jom tengok testimoni ibu-ibu yang pernah mencuba set penyusuan ini. 
Set Penyusuan 3M

Set Penyusuan 3M

Set Penyusuan 3M

Dah tengok kan testimoni di atas?? Mereka sedar bahawa bukan sahaja susu perlu meriah untuk bekalan si kecil, tapi mereka juga mementingkan kesihatan tubuh badan mereka sendiri. Mereka dah cuba, anda bila lagi??



Untuk mencuba anda boleh hubungi saya seperti di bawah:
call / sms / whatsapp : 0102314108
add fb : juliezza berahim untuk chatting secara langsung dengan saya
like fanpage : cahaya imani untuk dapatkan HARGA SPECIAL atau INFO PERCUMA dari saya


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit 










0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...