Subscribe:

Blogger templates

Sunday, 19 May 2013

Pengedar Shaklee Port Dickson

Salam sejahtera dan selamat datang ke cahayaimani.com. Kami adalah Pengedar sah Shaklee di Port Dickson, Negeri Sembilan dan juga di sekitar Nilai, Senawang, dan Seremban.  Kami juga akan membuat penghantaran kepada pembeli di sekitar Lukut, Teluk Kemang, Sendayan, Seremban dan kawasan-kawasan yang berhampiran.

Untuk maklumat lanjut berkenaan produk Shaklee, anda bolehlah terus berhubung dengan kami.  Insha Allah kami akan menerangkan kepada anda fungsi dan kebaikan setiap produk Shaklee. 

Semestinya Shaklee menawarkan produk mesra alam  dan kesihatan yang terbaik untuk kesihatan anda seisi keluarga. Alamilah kehebatan kesihatan dengan nutrisi Shaklee. Apa jua yang anda perlukan, kami harap anda dan keluarga tersayang akan seronok menikmati kehidupan yang lebih sihat melalui produk dan peluang yang ditawarkan oleh Shaklee.

Yakinlah kita bahawa tidaklah Allah S.W.T. menurunkan penyakit melainkan pasti ada ubatnya. Dari Abu Hurairah Radhiallahu anhum, bahawasanya Nabi Shallallahu alahi wa sallam bersabda:

"Tidaklah Allah menurunkan suatu penyakit, melainkan dia juga menurunkan Ubatnya" ( Sahih Bukari No. 5354 )

Dari Jabbir Bin Abdillah Radhiallahu anhum; katanya Rasulullah Shallalahu alaihi wa sallam bersabda:

" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )


Dapatkan segala  keperluan supplement anda di sini. 

Pengedar Shaklee Port Dickson
Untuk sebarang pertanyaan sila:-
call/sms/whatsapp di 010-2314108
 add FB saya Ummi Riana (jue) untuk chatting secara langsung dengan saya
like fanpage saya cahaya imani untuk dapatkan DISKAUN HEBAT!!!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...