Subscribe:

Blogger templates

Thursday, 18 April 2013

Set Berpantang Shaklee

Anda sedang sarat mengandung???Sedang menunggu hari untuk bersalin dan masih mencari-cari set berpantang mana yang sesuai???Jom saya kenalkan anda dengan set berpantang Shaklee. Set inilah yang saya amalkan semasa tempoh berpantang yang lepas. Keputusan saya membeli set berpantang  shaklee ini memang tepat. Alhamdulillah saya berpuas hati dengan set berpantang shaklee ni. 

Masa dekat-dekat nak sampai due tu saya survey-survey set berpantang mana yang nak beli. Mak aiii....Mahalnya harga set berpantang ni...Dalam kepala dah fikir ok ke beli set mahal-mahal ni???Jadi ke tak kalau makan nanti. Buatnya tak ok kan dah rugi duit beli mahal-mahal. Ha, itu la antara apa yang saya fikirkan. Tapi bila tengok member-member yang dah pernah bersalin semua beli set berpantang. Saya terfikir sendiri. Memang perlu makan ke jamu-jamu ni???Dalam kepala bila sebut set pantang mesti  saya fikir jamu. 


Tengah google set berpantang mana yang nak beli terjumpe set berpantang shaklee ni kat wall sorang member. Baca detail set ni memang bukan jamu. So, dah menarik perhatian saya. Pastu yang tambah menarik minat saya bila tanya harga, member cakap tak sampai rm100 pun. Apa lagi, saya pun google untuk tahu sejauh mana bagusnya set ni. Rata-rata komen yang saya baca ramai yang berpuas hati dengan produk keluaran shaklee yang satu ni. Tanpa berfikir panjang saya order dengan member saya tu. Memang berpuas hatilah. Sejak mengamalkan beberapa produk dari keluaran Shaklee dan kesannya yang memuaskan hati saya terus menjadi salah seorang ahli Shaklee.  

Jom tengok apa yang terkandung dalam set berpantang Shaklee:

1) Vitamin B complex dengan Asid Folik (40 tabs)
2) Vitalea (Multivitamin) dengan Zat Besi (40 tabs)
3) Zinc (40 tabs)
4) Ostematrix (120 tabs)

Apa kepentingan mengambil vitamin-vitamin ini???

Vitamin B Complex

  • Bertindak sebagai penenang dan mengelakkan stress 
  • Membantu mengelakkan meroyan
  • Membantu menstabilkan hormon
  • Berupaya meningkatkan pembentukan sel darah merah dan penting untuk menukarkan makanan kepada tenaga. Ibu-ibu akan rasa lebih bertenaga dan kurang letih
  • Memelihara kulit dari dalam dan penting untuk kecantikan
Vitalea 
  • Membekalkan 23 vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh yang sukar diperolehi semasa tempoh berpantang kerana banyak makanan  terpaksa dielakkan
  • Zat besi penting untuk menghasilkan sel darah merah, bagi menggantikan darah yang banyak hilang semasa proses kelahiran
  • Kekurangan vitamin ini menyebabkan wajah jadi pucat, lesu dan tidak bermaya
Zinc
  • Membantu memulihkan luka jahitan dan luka dalaman dengan cepat (fungsi seperti ikan haruan)
  • Membantu mengatasi masalah 'kedinginan' selepas bersalin
Ostematrix
  • Mengurangkan stress, ostematrix membantu mengimbangi tekanan darah
  • Menenangkan saraf
  • Menggalakkan tidur lena
  • Membantu masalah mood swing serta sakit kepala
  • Membantu pengecutan otot dan saraf
Jika anda mengalami sembelit semasa berpantang, Ostematrix sangat membantu melawaskan. InsyaAllah.

Kenapa Set Berpantang Shaklee menjadi pilihan???JOm tengok apa kata pengguana set ini.




Untuk tempahan:-
call / whatsapp : 0102314108
add fb : juliezza berahim untuk chatting secara langsung dengan saya
like fanpage : cahaya imani untuk dapatkan HARGA SPECIAL atau INFO PERCUMA dari saya

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit 

Best regards,


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...