Subscribe:

Blogger templates

Friday, 26 April 2013

KULIT BERTAMBAH GEBU DAN MULUS


Wah..tgk tajuk mesti ramai yg teruja kan…itu antara komen pengguna yang menggunakan set kecantikan Shaklee secara konsisten….dan untuk kesan yg lebih baik, mereka mangambil ESP bersama…Alhamdulillah set kecantikan Shaklee juga mendapat tempat di hati pengguna di luar sana. Anda bila lagi????Bagi anda yg masih tercari-cari produk kecantikan mana yg patut dibeli apa kata anda cuba Shaklee. Shaklee merawat kulit muka anda dari dalam.Apabila sel-sel dalaman kita sihat barulah kulit kita pun sihat.

Jom kita tengok apa komen pengguna set kecantikan Shaklee ini. Mereka mengambil ESP sebagai tambahan untuk kesan yang cepat. Dah tau kn...Kita semua tak suka menunggu lama untuk sesuatu hasil tu. So, pilihan di tangan anda. Saya cuma boleh bagi cadangan yang terbaik untuk anda. 



Apa yang ada dalam set kecantikan ni????

Klik sini untuk jawapannya.

Mesti mahal produk ni kan????Ha...itu dah menjadi kebiasaan kita kn??kalau nak beli ape-ape mesti fikir harganya dulu...Saya pun sama...Tapi jangan risau...set kecantikan ini memang mampu anda milik. Modalnya tidak lah besar. Bila saya bagitau harga pada customer saya pun ada yang kata " weh..murahnya"...berminat nak tau harganya????dipersilakan hubungi saya. Kalau malas nak call, whatsapp or mesej pon boleh...InsayAllah anda akan dapat jawapannya. 


Untuk tempahan:-
call / whatsapp : 0102314108
add fb : juliezza berahim untuk chatting secara langsung dengan saya
like fanpage : cahaya imani untuk dapatkan HARGA SPECIAL atau INFO PERCUMA dari saya

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit 
Best regards,

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...