Subscribe:

Blogger templates

Thursday, 4 April 2013

Atasi Masalah Kulit Muka Berminyak, Berjerawat & Bernanah


Alhamdulillah hari ini saya masih diberi kesempatan untuk berkongsi satu lagi supplement yang memang mendapat sambutan daripada pelanggan shaklee. Memang tidak dapat dinafikan masalah kulit muka berminyak, berjerawat, bernanah sesuatu yang merimaskan kita. Masalah kulit muka ini berlaku kepada semua orang, kecuali mereka yang dianugerahkan kulit muka yang sememangnya sihat tanpa sebarang masalah. Bagi kita yang menghadapi masalah kulit muka ini tentunya ingin mencari penyelesaian supaya kulit  muka kembali sihat tanpa jerawat, bernanah, berparut, berminyak dan lain-lain. 


Antara sebab berlakunya masalah kulit muka ialah pengambilan makanan yang tidak seimbang. Mengambil makanan yang berminyak, tidak mengambil air putih secukupnya, tidak cukup tidur, tidak mencuci muka dan bermacam-macam lagi amalan gaya hidup yang tidak sihat kita amalkan. Kurang bersukan juga merupakan salah satu faktor masalah kulit berlaku. Dimana dengan bersukan kita boleh membersihkan pori-pori kulit melalui proses perpeluhan.

Pasti ramai diantara kita yang mencuba berbagai produk untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi. Tetapi tahukah anda bahawa kebanyakan produk rawatan kulit ini menggunakan bahan kimia yang mungkin boleh memberi kesan sampingan kepada kulit kita. Jadi untuk memilih produk rawatan muka anda perlulah berhati-hati supaya anda tidak tersalah pilih. Justeru itu, rawatan dalaman yang paling baik dan berkesan. 

Untuk itu, Shaklee mengeluarkan beberapa supplement yang mampu membantu anda. Produk mesra alam yang benar-benar selamat untuk anda dan menggunakan bahan 100% semulajadi tanpa kesan sampingan. 5 Supplement yang sesuai untuk mengatasi kulit berjerawat dan bernanah ini ialah Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B, Alfalfa, & Mealshake.


Kenapa mesti 5 supplement???

Vitamin C, E, & B merupakan set kecantikan iaitu set D. Ia amat sesuai diambil oleh sesiapa sahaja yang mengalami masalah kulit. Fungsinya adalah untuk membina kolagen dalam kulit, menaikkan seri muka, untuk dapatkan kulit licin dan gebu. 

Kalau kulit muka berjerawat & bernanah, supplement yang sesuai ialah alfalfa yang berfungsi untuk proses detox.

Mealshakes pula berfungsi untuk membaikpulih luka,kudis dan parut. Ia mengandungi Vitamin B lengkap, zat besi, dan cooper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang cantik.

Jom kita tengok testimoni dari pengguna kami

Testimoni Kulit Berminyak, Berjerawat & Bernanah


(credit to mommyiskandar.com untuk gambar ini)

Dan mari kita baca testimoni pengguna lain


Testimoni Kulit Berminyak, Berjerawat & Bernanah 2

Testimoni Kulit Berminyak, Berjerawat & Bernanah 2

Testimoni Kulit Berminyak, Berjerawat & Bernanah 3


Berminat???
jom call/whatsapp saya di 0102314108
add fb saya juliezza berahim
like fanpage saya cahaya imani
untuk dapatkan special price

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...