Subscribe:

Blogger templates

Friday, 29 March 2013

TAMPIL CANTIK & BERSERI

Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan lagi...Mesti semua sokong kenyataan saya ni kn???So, tak perlu nafikan lagi..memang fitrah wanita cmtu..nk kata apa lagi...Saya sendiri pon nk cantik...Kalau boleh biar suami atau boyfren tak pandang orang lain dah...Biar tengok kite sorang je...ha,baru puas hati kalau cmtu kn...Kita ni sanggup la habiskan duit semata-mata nak beli bermacam-macam produk penjagaan kulit..Tujuannya hanya satu je...sebab nak CANTIK....betul kn???


Ramai diantara kita yang hanya menjaga kecantikan kulit dari luaran je...Kadang kala kita terlupa bahawa penjagaan dalaman juga sangat penting untuk memastikan kita mendapat kulit yang kita idam-idamkan...Saya syorkan anda mengamalkan Set D Iaitu Set Kecantikan Shaklee...Set ini terdiri daripada Vitamin B,Vitamin C dan Vitamin E...Jadi tak perlu kita cerita panjang lebar kat sini yek..Saya sediakan testimoni untuk anda sendiri menilai sejauh mana keberkesanan penjagaan kulit dari dalam...

 Pengguna di atas menggunakan set D (2bulan) + ESP (3minggu)...Anda sendiri dapat tgk kulit muka dia kn???Sangat berbeza...Siapa tak teruja bila tengok kulit muka orang lain boleh jadi cantik..Kalau nak cantik macam kawan kita ni jom la try set kecantikan shaklee ni...Pasti anda akan berpuas hati dengan hasilnya nanti...Si dia pasti terpesona..



Ok, akak kita ni hanya mengamalkan vitamin E semata-mata...Nah, hasilnya alhamdulillah berkesan...Tak semestinya anda kena ambil semua vitamin dalam set kecantikan tu...Nak try satu-satu pun boleh...Tapi hasilnya lambat sket...Kalau nak cepat kena ambil satu set la kan...Anda boleh menilai sendiri...Pilihan ditangan anda...Kalau anda sanggup keluarkan duit untuk penjagaan luaran kenapa tidak kepada penjagaan dalaman...Disamping itu khasiat-khsiat lain anda akan perolehi...Insha Allah...Fikir-fikirkanlah...

Budjet anda kecil???Tak ada masalah...Anda boleh hubungi saya untuk tau penyelesaiannya...
Berminat???

Call / Whatsapp:  010-2314108
Emel : julizaimani@gmail.com
@ like fanpage saya : cahaya imani untuk dapatkan harga promosi

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...