Subscribe:

Blogger templates

Sunday, 31 March 2013

SET D (SKIN CARE)

Pengambilan supplement untuk mendapatkan kulit yang sihat & cantik adalah satu langkah yang bijak..Set ini membantu anda untuk merawat sel-sel kulit anda. Apabila sel-sel kulit sihat, ia akan mempercepatkan proses penghasilan kulit yang baru dan sihat..Dan hasilnya kulit kita akan nampak lebih cantik berbanding dahulu..Siapa yang tak nak kulit cantik kn???Ok saya terangkan Set D (skin care) ni ye...Ia terdiri daripada Vitamin B, Vitamin C, & Vitamin E..
  • Vitamin B berfungsi untuk membuatkan kulit anda nampak cantik berseri & 'glowing'
  • Vitamin C berfungsi untuk memberikan kolagen kepada kulit anda. Bila kolagen cukup baru la kulit nampak tegang dan sihat
  • Vitamin E berfungsi untuk memperbaiki struktur asas kulit, kepejalan kulit, mengatasi masalah jerawat, kulit kering, kulit berminyak, dan juga menghilangkan parut
Kepada anda yang ada budjet lebih, Set D ini boleh diambil bersama ESP untuk hasil yang lebih cepat dan menakjubkan. Untuk pengetahuan anda kesan pengambilan Set D ini boleh dilihat dalam masa 21 hari sahaja..Jadi tunggu apa lagi...Kecantikan hak milik setiap insan..


Tips !!! Kalau nak kulit yang licin dan skin texture yang cantik, picitkan sebiji vitamin E Shaklee dan sapukan pada kulit muka sebelum tidur, kesannya akan dapat dilihat seawal 7-14 hari..Sangat hebat!!!!

*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Call / Whatsapp:  010-2314108
Emel : julizaimani@gmail.com
Add FB : juliezza berahim
@ like fanpage saya : cahaya imani untuk dapatkan harga promosi

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...